Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.10.2014.

20:16

"Debi protiv Reala je sudbina"

Napadač Barselone Luis Suares izjavio je da smatra da nije slučajnost činjenica da će za svoj novi tim debitovati u „El Klasiku“.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Urugvajcu 24. oktobra ističe suspenzija koju je zaradio na Svetskom prvenstvu, a Suares je rekao da je srećan što će debitovati baš protiv Reala.

"Ja sam osoba koja veruje da se sve dešava sa razlogom, a od svih 19 timova u Primeri ja ću debitovati za Barselonu upravo u meču sa Real Madridom. To ne može biti slučajno", istakao je Suares.

Urugvajski napadač je izjavio da se još uvek ne oseća kao fudbaler Barselone i da zamišlja svoj debi u dresu Katalonaca.

Još uvek ne verujem da sam tu, ne osećam se kao fudbaler Barselone još uvek. Zamišljam kakav će osećaj biti kada obučem dres i kakva će atmosfera biti u timu pred meč“, istakao je Suares.

Napadač katalonskog tima pričao je i o svojoj ulozi u timu i rekao je da ne želi da igra kao klasični špic.

Neki ljudi me vide kao špica, neki kao krilnog napadača, ali čak i ako budem igrao u centru napada neću biti stalno na istom delu terena", izjavio je Suares.

Urugvajac je u meču Svetskog prvenstva sa Italijom ugrizao Đorđa Kijelinija, posle čega je dobio četvoromesečnu suspenziju koja mu ističe dan pred meč sa Realom koji se igra 25. oktobra.

"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve