Nova vest
Fudbal

Nedelja, 12.10.2014.

21:43

Štoperi Srbije: Nismo bili loši

Štoperski tandem Srbije Stefan Mitrović i Matija Nastasić smatraju da nisu odigrali loše u remiju sa Jermenijom 1:1.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Srbija je razočarala u Jerevanu, a opšti utisak je da je najslabija tačka bila upravo poslednja linija. Jermeni su gol dali sa dva metra, a Mitrović je napravio i penal.

"Ne znam da li ste videli situaciju kod penala, nisam ni pipnuo Sarkisova, ali sudija je drugačije video, sve se desilo u deliću sekunde, a i napadač Jermenije je odlično pao", rekao je Mitrović za "Novosti".

On smatra da saradnja sa Nastasićem nije bila konfuzna kao što to izgleda.

"Nisam to video tako. Mislim da smo veći deo susreta odigrali korektno, bilo je i padova u igri i grešaka, ali nije bilo tako loše. Nadam se da će već u utorak biti bolje", dodao je Mitrović.

Njegov saigrač iz odbrane Matija Nastasić smatra da nije problem što njih dvojica imaju malu minutažu u svojim ekipama ove sezone.

"Nije isto kada se igra u kontinuitetu, ali što se fizičkog stanja tiče mislim da nisam bio toliko loš, a verujem da će protiv Albanije biti još bolje. Meni nije izgledalo da smo Stefan i ja bili nesigurni do tog gola, mislim da smo kontrolisali igru. Posle toga je došlo do promene sistema igre, krenuli smo da srljamo", istakao je Nastasić.

Srbija u utorak dočekuje Albaniju na stadionu Partizana, u drugom kolu grupe I, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Ako želite bolje da se upoznate sa sledećim rivalom Srbije u kvalifikacijama pratite LINK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve