Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.10.2014.

22:09

Fabregas: Azar je Čelsijev Mesi

Sesk Fabregas veruje da bi Eden Azar mogao da ima uticaj na igru Čelsija kao Lionel Mesi u Barseloni.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fabregas je igrao zajedno sa Mesijem tri sezone pre dolaska u Čelsi.

Bivši kapiten Arsenala igra sjajno na startu sezone u Premijer ligi i u prvom je planu, ali velike zasluge za odlična izdanja ’plavaca’ ima i Azar.

„On je veza između sredine terena i napada. On je naš Lionel Mesi jer pravi razliku na terenu. Imamo mladu ekipu, ali sa dosta optimizma gledamo u budućnost“, rekao je Fabregas.

Mnogo je bilo spekulacija o transferu Fabregasa ovog leta. Arsen Venger je tvrdio da je mogao da vrati Fabregasa u Arsenal, ali da ga nije želeo. Igrač tvrdi drugačije.

„Uvek sam igrao tamo gde sam želeo. Na kraju prošle sezone video sam da je Čelsi najbolja opcija. Želeo sam da se vratim u Englesku, razgovarao sam sa Žozeom Murinjom i odlučio sam. Žoze je pokazao veliko poštovanje i brzo me je ubedio. Bili smo iskreni jedan prema drugom. Ostavili smo prošlost iza nas.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve