Nova vest
Fudbal

Subota, 13.09.2014.

23:30

Rajković: Menjao bih penal za gol

Dvojica najzapaženijih fudbalera Crvene zvezde u remiju sa Napretkom, Miloš Bosančić i Predrag Rajković nisu zadovoljni prvim neuspehom u sezoni.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Crveno-beli su u Kruševcu prvi put ostali bez pobede, igrali su bez golova. Rajković je u prvom poluvremenu odbranio penal, dok je Bosančić u drugom pogodio prečku.

"Mislim da je sad nepotrebno govoriti o tome da li je bio jedanaesterac ili ne, jer smatram da smo morali ranije da postignemo gol i da mnogo bolje odigramo", rekao je kao je Bosančić.

Rajković je i na petoj utakmici ove sezone uspeo da sačuva svoju mrežu, ovog puta je tu uradio iako je rival imao jedanaesterac.

"Više bih voleo da sam primio gol iz penala, a da smo postigli dva, i na taj način osvojili tri nova boda. Naravno da mi odbranjen jedanaesterac dodatno daje na sigurnosti i samopouzdanju, i trudiću se da i u narednim mečevima sačuvam svoju mrežu. Nismo igrali kao u prethodne četiri utakmice, ali smo i pored toga stvorili nekoliko prilika, Bosančić je pogodio prečku, ali lopta nije htela u gol. Ne očekujem da današnji kiks negativno utiče na ekipu, naprotiv, od narednog kola ćemo se truditi da ispravimo sve što nije bilo dobro, i započnemo novu seriju pobeda", rekao je Rajković.

U sledećem meču, 6. kolu JSL, Zvezda dočekuje Novi Pazar 20. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve