Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.09.2014.

21:04

Totenhem u Milton Kinzu 2017?

Totenhem već neko vreme traži stadion na kome će igrati u sezoni 2017/18, a menadžer „Pevaca“ Maurisio Poćetino istakao je neke moguće destinacije.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Poćetino je izjavio da je gledao meč MK Donsa i Mančester Junajteda i istakao je stadion Donsa kao najrealniju opciju za sezonu 2017/18.

"Da išao sam u Milton Kinz da gledam meč sa Mančester Junajtedom u Liga kupu. Prvi put sam bio tamo, stadion je odličan, ali to je i dalje samo jedna od opcija“, izjavio je Poćetino.

Sparsi planiraju da se presele na novi stadion koji će imati 56.250 sedećih mesta, a o njihovom problemu smo već pisali. U Totenhemu su osim stadiona MK Donsa kao moguća rešenja naveli i Olimpijski stadion u Londonu i Vembli.

Najbliže od tih rešenja je Vembli, koji je od Vajt Hart Lejna udaljen šest milja. Vembli je udaljen skoro 13 milja a stadion MK Donsa nije čak ni u Londonu, udaljen je skoro 50 milja od Vajt Hart Lejna.

Selidbe engleskih timova na komšijske stadione nisu novost, na stadionu Kristal Palasa Selthurst Parku su jedno veme igrali Vimbldon i Čarlton, dok je Arsenal svoje mečeve Lige Šampiona u jednom periodu igrao na Vembliju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu