Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.08.2014.

20:22

Narsing i Depaj pokorili Amsterdam

Fudbaleri PSV Ajndhovena pobedili su Ajaks u gostima sa 3:1 u derbiju trećeg kola holandske Eredivizije.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

’Kopljanici’ su na poluvremenu vodili golom El-Gazija, ali je Lucijano Narsing u nastavku postao heroj meča – prvo je u 52. minutu asistirao Memfisu Depaju za izjednačujući gol, da bi zatim i sam postigao pogodak za preokret u 63. minutu. Trijumf gostiju potvrdio je rezervista Jozefzon na četiri minuta do kraja meča.



PSV sada ima maksimalni učinak iz prve tri runde i deli prvom mesto sa ekipom Cvolea, koja je savladala Vitese sa 2:1. Odlučujući gol dao je Nijland u 88. minutu, a Uroš Đurđević presedeo je meč na klupi ekipe iz Arnhema.

Uroš Matić odigrao je ceo meč za NAC Bredu u remiju sa Tventeom 1:1, Utreht je u Roterdamu iznenadio Fejenord sa 2:1, dok je Den Hag uz dva gola Kramera dobio Groningen sa 3:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve