Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.07.2014.

21:21

Bufon o Konteu: Grom iz vedra neba

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon priznao je da je iznenađen ostavkom dosadašnjeg trenera Antonija Kontea.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Neočekivana odluka, grom iz vedra neba. Ipak, po tonu izjava Kontea i ljudi iz kluba vidi se da su se rastali bez ljutnje, zajedničkom odlukom. Verovatno je to nešto što se kuvalo duži period i epilog je dobilo sada“, izjavio je Bufon.

Antonio Konte podneo je neopozivu ostavku zbog neslaganja sa transfer politikom kluba.

“Ne znam koji je razlog njegove ostavke, nisam razgovarao sa njime, ali učiniću to što pre. Možda se dogodilo nešto u poslednjih nekoliko dana što je destabilizovalo situaciju. Juventus je mnogo izgubio, glupo je to poricati, ogromna je njegova uloga u uspesima iz prethodne tri godine“, kaže Bufon.

Konte je imao ugovor sa Juventusom do juna 2015. godine, a kao potencijalni naslednici spominju se Lučano Spaleti, Masimilijano Alegri i Roberto Mančini.

“Da li sam zabrinut? Ne znam ko će biti novi trener, mogu da govorim samo o sadašnjosti – činjenica je da smo izgubili divnog trenera, ali glavni igrači su ostali u timu“, zaključio je Bufon.

Već se spekuliše da bi Konte mogao da nasledi Čezarea Prandelija na mestu selektora reprezentacije Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu