Nova vest
Fudbal

Subota, 12.07.2014.

22:27

Martines: Traže me tri velika kluba

Napadač Porta Džekson Martines rekao je da su tri velika kluba ozbiljno zainteresovana za njegove usluge.

Izvor:

Autor:

Default images

Dvadesetsedmogodišnji Kolumbijac postigao je prošle sezone 20 pogodaka, na 30 nastupa za 'Zmajeve', dok je na Svetskom prvenstvu, na kom je njegova zemlja zaustavljena u četvrtfinalu, dva puta pogodio mrežu.

"Ne znam šta će se desiti. Znam da me traže Liverpul, Arsenal i Milan, ali imam važeći ugovor sa Portom na još dve sezone", rekao je Martines za radio 'La FM' u domovini.

Prema pisanju medija u Portugaliji i Engleskoj, Liverpul i Arsenal su spremni da izdvoje 40 miliona evra, kako bi aktivirali otkupnu klauzulu za snažnog centarfora.

"To je normalno kada igač beleži dobre nastupe, ali uvek sam poštovao ugovore i obaveze, pa će tako biti i sada. Samo vreme će dati odgovor šta će biti", dodao je Martines.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve