Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.07.2014.

13:04

Suares na korak do Nou Kampa

kako prenosi SkajSports, napadač Liverpula Luis Suares u narednih nekoliko dana potpisaće ugovor sa Barselonom, a 'Crvenima' će pripasti 75 miliona funti.

Izvor:

Autor:

Default images

Ugledni španski fudbalski novinar Gijem Balague rekao je za Skaj da su Suares i Barselona brzo dogovorili i usaglasili međusobne uslove, istakavši da čelnici 'Blaugrane' čekaju novc od prodaje Aleksisa Sančesa. Čileanac se nalazi na meti nekoliko timova sa Ostrva, a čini se da je najbliži Arsenalu.

U klupskim buticima katalonskog giganta već su počeli da se prodaju dresovi Urugvajca sa brojem devet , što je, takođe, jedan od znakova da je realizacija transfera blizu.

"Liverpul je odustao od Suareza, a cifra koju Barselona mora da plati kreće se izmedju 70 i 80 miliona funti. To je ono što Liverpul traži u ovom trenutku. Jasno je i da Barselona čeka novac od prodaje Aleksisa Sančeza i računa da bi tu mogla da zaradi oko 30 miliona funti. U svakom slučaju, to će se desiti, a čak i Suarezova porodica očekuje da se do kraja nedelje finalizuje transfer", rekao je Balague.

Suares je prošle sezone za Liverpul odigrao 37 utakmica i postigao 31 gol.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) nedavno je suspendovala Suaresa na četiri meseca jer je na meču Mundijala ugrizao Italijana Đorđa Kjelinija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve