Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.07.2014.

15:18

Rakić: Zaslužujemo bolji ambijent

Fudbaler Crvene zvezde Đorđe Rakić rekao je da se nada da će njegov tim uskoro dovesti pojačanja kako bi „crveno-beli“ ispunili šampionske ambicije.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Očekujem pojačanja, kako bismo se ravnopravno borili za prvo mesto koje nam obezbeđuje učešće u Evropi. Potrebno je stabilizovati klub, ali mislim da su igrači Crvene zvezde pokazali da zaslužuju jedan zdrav ambijent i bolju situaciju."

"Ubeđen sam da su svi spremni da daju maksimum kako bismo sledećeg leta u ovo vreme bili u značajno boljoj situaciji", rekao je Rakić za klupski sajt.

Napadač Zvezde rekao je da je omladincima, koji su počeli pripreme za narednu sezonu, potrebno vreme kako bi sazreli za najjači tim.

"Poseduju kvalitet, ali potrebno je još da napreduju. Sa mladim igračima uvek je potrebno pažljivo raditi i biti oprezan. Uz kvalitetan rad, mogu postići mnogo i da jednog dana postanu nosioci igre Crvene zvezde, a potom i fudbaleri na kojima će klub da zaradi. Trudiću se da mojim odnosom prema treninzima budem primer", naveo je Rakić.

On je prošle sezone zbog povrede kolena odsustvovao sedam meseci sa terena. Odigrao je samo osam utakmica i postigao tri gola.

"Najbitnije je da me posluži zdravlje, isto to želim i saigračima. Očekujem da se dobro spremim tokom predstojećeg pripremnog perioda jer želim da pružim daleko više nego što sam bio u prilici da to uradim prethodne sezone", zaključio je Rakić.

Crvena zvezda u odbranu titule prvaka Srbije kreće devetog avgusta, kada će dočekati niški Radnički.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve