Spalević pojačao Donji Srem

Superligaš Donji Srem doveo je prvo pojačanje za narednu sezonu, iskusnog napadača Radničkog iz Kragujevca Darka Spalevića.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli

"Verujem da ćemo dolaskom Spalevića beležiti bolje rezultate i pružati efikasnije partije. Ostala pojačanja predstavićemo narednih dana. Namera nam je da sa njima i starosedeocima ostvarimo plasman u zlatnu sredinu tabele JSL“, istakao je director Donjeg Srema Dragan Despotović.

Posle tri godine na "Čika Dači“ u dresu Radničkog, gde je golovima u najvećoj meri pomogao ekipida očuva prvoligaški status, popularni „Spaleti“ obreo se u Pećincima.

"Došao sam u dobro organizovan klub i potrudiću se da učinkom na terenu doprinesem što boljem plasmanu. Ono što je važno napomenuti je da su pregovori sa rukovodstvom Donjeg Srema kratko trajali što jasno ukazuje da su nam se planovi i ambicije poklopili. Ugovor sa Radničkim je istekao i bio sam slobodan u izboru nove sredine i ubeđen sam da nisam pogrešio“, zaključio je Spalević.

Ekipa iz Pećinaca je tek u finišu prošle sezone uspela da sačuva status prvoligaša, zauzevši 12. mesto sa 32 osvojena boda.

Fudbal

Emre Belezoglu u zatvoru

Sud u Istanbulu osudio je fudbalera Fenerbačea Emrea Belezoglua na kaznu zatvora od dva i po meseca, zbog rasističkih uvreda na račun Didijea Zokore.

Fudbal utorak 17.06. 23:03 Komentara: 9