Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.06.2014.

08:56

Ko će u Superligu?

Fudbaleri Rada i Metalca igraju u sredu (17h) na Banovom Brdu revanš meč baraža za plasman u Jelen Superligu Srbije.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

U prvom duelu dva tima pre četiri dana u Gornjem Milanovcu nije bilo pogodaka, iako je domaćin u finišu pogodio okvor gola.

Bolji iz ovog meča priključiće se Mladosti iz Lučana i Borcu iz Čačka koji su novi Superligaši, a poraženi će sa Javorom i Slobodom da se bori u Prvoj ligi Srbije.

Revanš susret baraža za Superligu igraće se na stadionu Čukaričkog, umesto na Banjici, s obzirom da je to utakmica visokog rizika.

"Mislim da smo igrački u prednosti u odnosu na Metalac, što smo i pokazali u Gornjem Milanovcu. Očekujemo da će oni na Banovom Brdu igrati isto, da će se braniti i da će iz kontranapada pokušati da napadnu naš gol, da će igrati na to da sačuvaju tih 0:0 i da izbore penale", rekao je trener Rada Slađan Nikolić.

Metalac je veći deo meča na svom terenu bio u podređenom položaju, ali je u finišu ispustio šansu da stekne prednost.

"Nepromenjena su nam očekivanja. S obzirom da smo već došli u baraž, onda moramo da pokušamo da iz njega izađemo onako kako treba, kao pobednici. Ostalo je još 90 minuta i treba da se dobro pokažemo", rekao je trener Metalca Aleksandar Janjić.

Duel Rada i Metalca igra se u sredu od 17 časova na stadionu Čukaričkog na Banovom Brdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve