Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.05.2014.

20:24

Levandovski: Briga me za Bajern

Napadač Dortmunda Robert Levandovski izjavio je da ne razmišlja o svom budućem klubu pred duel koji ga sa njim čeka u finalu Kupa Nemačke.

Izvor: MLN

Autor: MLN

Default images

Poljak je dodao da želi da napusti Dortmund uz osvojen trofej u znak zahvalnosti navijačima tog tima, kao i da sada nije vreme za priču o Bajernu.

Levandovski je poput nekadašnjeg i budućeg saigrača Gecea doživeo brojne uvrede na račun prelaska u rivalski klub, ali tvrdi da je potpuno fokusiran na pobedu Dortmunda.

"U ovom trenutku me je baš briga za Bajern. Maksimalno ću se truditi da donesem pobedu klubu čiji dres trenutno nosim. Kada dođe vreme da odem stvari će se promeniti, ali to vreme nije sada", tvrdi Poljak.

Dortmund i Bajern će se 17. maja sastati u utakmici koja odlučuje osvajača Kupa, a smatra se da ekipa Jirgena Klopa ima veliku šansu da priredi iznenađenje pomalo uzdrmanom gigantu evropskog fudbala, koji doživljava brojne kritike posle ispadanja u polufinalu Lige šampiona.

U međusobnim duelima ove sezone, Dortmund je pobedio dva puta, prvo u Superkupu Nemačke, a zatim i u nedavno odigranom ligaškom duelu, kada je bilo 3:0.

S druge strane, Bavarci su istim rezultatom slavili nad Klopovim timom u 13. kolu Bundeslige odigranom u novembru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve