Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.05.2014.

19:29

Gigs slikan u poseti Van Galu

Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Rajan Gigs viđen je u holandskom Nordvijku, gde Luj van Gal trenutno radi sa reprezentacijom Holandije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Gigs, koji je bio vršilac dužnosti menadžera ‘crvenih đavola’ od odlaska Dejvid Mojsa, navodno je razgovarao o svojoj budućnosti u klubu sa Van Galom, za kojeg se očekuje da će biti predstavljen na “Old Trafordu” u narednim danima.

Budućnost velškog fudbalera je trenutno neizvesna, pošto je igrao na poslednjoj utakmici Junajteda ove sezone, ali je takođe zainteresovan za neku ulogu u Van Galovom stručnom štabu.

Zbog toga uopšte nije čudno što se sastao sa bivšim trenerom Bajerna i Ajaka u Hotelu Oranje, a potvrda je došla u vidu fotografije koja se brzo proširila društvenim mrežama.

Hunderlo, baza holandskog tima, nalazi se na oko sat i po vremena vožnje od Nordvijka, koji je blizu Amsterdama.

Van Gal, koji će napustiti mesto selektora Holandije posle Svetskog prvenstva, poslednjih nedelja se poigravao sa medijima, pošto je jednima govorio da želi na klupu Junajteda, a drugima da ne zna ništa o tome. Međutim, od početka aprila, kada je Mojsu uručen otkaz, Van Gal je proglašen za prvog pika kluba sa “Old Traforda”, a to što je Gigs viđen u njegovoj blizini je samo potvrda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve