Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.04.2014.

23:16

Tijago: Snovi se ostvaruju

Fudbaler Atletiko Madrida Tijago rekao je da je plasman njegove ekipe u finale Lige šampiona dokaz da se snovi ostvaruju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Atletiko je naStamford Bridžu pobedio Čelsi sa 3:1 u revanš meču polufinala Lige šampiona i tako je obezbedio svoje prvo finale najelitinijeg fudbalskog takmičenja još od sezone 1973/74.

"Ovo je san. Mi smo veliki tim, sve radimo zajedno i sada smo u finalu. Snovi mogu da se ostvare. Mi smo znali da dobro igramo u gostima, a nakon našeg gola Čelsi je 'pao'", rekao je Tijago.

Ekipa Dijega Simeonea će 24. maja u Lisabonu u finalu Lige šampiona igrati protiv Reala, pa će to ujedno i biti prvo finale klubova iz istog grada u istoriji tog takmičenja.

"Ekipa je naučila kako da se nosi sa izazovima tokom sezone. I navijači su nam mnogo pomogli... Pred nama je još vaznih utakmica i želimo da pobedimo u svakoj. U finalu igramo sa najboljim timom Evrope, Realom. Oni imaju najbolji tim u Evropi", naveo je defanzivac madridskog tima Filipe Luis.

Finale Lige šampiona izmedju Atletiko Madrida i Real Madrida igra se u Lisabonu 24. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve