Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.04.2014.

20:10

Gece: Rojs želi u MU, rekao mi je

Fudbaler Borusije Dortmund Marko Rojs mogao bi vrlo brzo da postane novo pojačanje Mančester Junajteda, prema rečima Marija Gecea.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Gece je rekao da zna želju bivšeg saigrača, a ona je prelazak u crveni deo Mančestera.

Menadžer Junajteda Dejvid Mojs tokom cele sezone prati igre veziste Borusije, a ponovo ga je gledao prošlog vikenda.

Prema nekim informacijama Mojs će na raspolaganju imati i do 200 miliona funti, kako bi pojačao ekipu koja je imala katastrofalnu sezonu.

Prvi pik je definitivno 24-godišnji Nemac, a priče o prelasku na ’Old Traford’ podgrejao je bivši saigrač Rojsa Mario Gece. Gece je rekao kako je o transferu u Mančester Junajted već bilo priče u svlačionici.

„Kada sam bio u Borusiji, Marko (Rojs) je želeo da pređe u Mančester Junajted. To se nije promenilo“, rekao je Mario Gece.

Rojs, koji je ove sezone postigao 19 golova na 35 mečeva, smatra se jednim od najboljih veznih fudbalera na svetu, a za njega je interesovanje pokazao i Real Madrid.

On je bio najbolji igrač u revanš meču Lige šampiona protiv Real Madrida (2:0), kao i jedan od najzapaženijih pojedinaca u redovima svog tima, kada je razbio Bajern sa 3:0.

Ukoliko dođe na ’Teatar snova’, postaće jedan od najplaćenijih u klubu, pošto uprava planira da mu omogući nedeljnu platu od 200 hiljada funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu