Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.04.2014.

22:49

Benzema: Želimo 'triplu' krunu

Fudbaler Reala Karim Benzema rekao je da madridski tim ove sezone može da osvoji sva tri trofeja - Primeru, Ligu šampiona i Kup kralja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Cilj je osvajanje sva tri trofeja i mislim da mozemo to da ispunimo. Imamo realne šanse i odličan tim za taj poduhvat. Nismo zaboravili šta se desilo prošle godine, ali sada sa novim trenerom Karlom Anćelotijem imamo drugačiji mentalitet. Borusija je jaka, ali ima dosta povredjenih igrača", rekao je Benzema za klupski sajt.

Real se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli Primere sa 73 boda, iza Barselone (75) i Atletika (76), očekuje ih finale nacionalnog kupa sa katalonskim timom, ali i četvrtfinale Lige šampiona sa Borusijom iz Dortmunda.

Benzema je ponikao u Lionu iz kojeg je 2009. godine prešao u Real, gde je do sada odigrao 110 utakmica i postigao 59 golova.

On je u Realu osvojio sve trofeje u Španiji po jednom - Primeru, kup i Superkup, a poslednje tri godine u najjačem evropskom takmičenju sa "Kraljevima" ispadao u polufinalu.

Za reprezentaciju Francuske nastupio je 65 puta i postigao 19 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu