Nova vest
Fudbal

Petak, 14.02.2014.

19:18

Vešović: Odbio sam Partizan zbog CZ

Marko Vešović izjavio je na predstavljanju u Torinu da je imao ponudu Partizana, ali da nije želeo tako da izneveri Crvenu zvezdu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Odbio sam da pređem u Partizan jer sam igrao za Zvezdu, drugi veliki klub u gradu. Zato nikada ne bih mogao da odem tamo. Uvek sam igrao u gradovima u kojima postoje rivalski klubovi, a tako će biti i sada u Torinu“, rekao je Vešović.

"Ne želim mnogo da govorim o sebi, prosudićete sami po mojim igrama. Nikola Maksimović i Jasmin Kurtić pomažu mi da se prilagodim, znam sve o treneru i ekipi, kao i ono što se traži od mene. Odmah sam se uklopio, lepo je kada je atmosfera ovako dobra“, dodao je crnogorski reprezentativac.

Vešović je rekao da se još nije čuo sa Mirkom Vučinićem, zemljakom koji nastupa za Juventus, a zahvalio se i direktnom konkurentu za mesto u timu Mateu Darmijanu.

"On je odlčan igrač sa velikim iskustvom u Seriji A. Poštujem ga, ali radiću naporno kako bih zaslužio mesto u ekipi. Moram i da mu se zahvalim jer mi je mnogo pomogao oko kretnji i pozicioniranja na terenu“.

Vešović ima 22 godine, još nije debitovao za tim, a nova prilika biće u ponedeljak, kada Torino gostuje Veroni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve