Nova vest
Fudbal

Subota, 01.02.2014.

13:48

Partizan u BG, Mutombo bez ugovora

Fudbaleri Partizana vratili su se u Beograd posle desetak dana rada u Antaliji, a u prestonici će boraviti do srede.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Crno-beli su u prvom delu priprema odigrali tri meča, dobili dva, a naredni će igrati u utorak protiv beogradskog Hajduka.

Već u sredu ujutru ekipa Marka Nikolića vraća se u Antaliju gde će odigrati još pet test mečeva. Po povrtku u Beograd Humsku će napustiti Belgijanac Andre Mutombo koji osim sjajnog gola protiv Gjengnama nije zadovoljio očekivanja stručnog štaba.

Partizan je u Beleku savladao austrijski VAC Volfsberger 2:1, potom i Gjengnam iz Južne Koreje takođe 2:1, da bi boravak okončo porazom od bugarskog Liteksa sa 3:2.

Crno-beli će dobiti odmor tokom vikenda u Beogradu, ali ih već u ponedeljak očekuju dva treninga. Po povratku u Belek igraće protiv: Ružomberoka, Sarajeva, Maribora, Rabotničkog i Šahtjora.

Trener Partizana Marko Nikolić vrlo je zadovoljan urađenim u prvom delu priprema, ali je rekao da je isuviše rano da se odluči za prvu jedanaestoricu i sistem u kome će igrati.

Pohvalio je uslove za rad u Beleku, posebno terene, koji su bili odlično pripremljeni, pa ni par dana olujne kiše nisu uspeli da ih pokvare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu