Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.01.2014.

14:55

Zvezda opet ne može da registruje

Disciplinska komisija Fudbalskog Saveza Srbije izrekla je zabranu registracije novih igrača Crvenoj zvezdi, Jagodini, Radu i još tri kluba Jelen Superlige.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Istu zabranu dobilo je još pet klubova Prve lige zbog dugovanja prema nekadašnjim fudbalerima i trenerima.

Zvezda duguje trenerima Predragu Katiću i Dušanu Kljajiću, kao i igračima Filipu Jankoviću, Natanijelu Asamoi, Aleksandru Pantiću, Đorđu Tutoriću, Nemanji Nikoliću, Srđanu Mijailoviću, Milanu Jovanoviću, Urošu Ćosiću i Stevanu Reljiću.

Jagodina ima obaveze prema Vladimiru Milenkoviću, Milutinu Ivanoviću, Vladimiru Đilasu i Nenadu Šljiviću.

Rad mora da isplati Nikolu Stojiljkovića i Nemanju Andrića, a Novi Pazar duguje Vladanu Đogatoviću, Milošu Bogunoviću i treneru Saši Milanoviću.

Kragujevački Radnički tužili su trener Aleksandar Ilić, kao i igrači Aleksandar Petrović, Milovan Milošević, Bojan Đorđević i Nikola Lukić.

Radnički iz Niša duguje treneru Milanu Samardžiću i igračima Stanimiru Miloškoviću i Predragu Sikimiću, dok OFK Beograd ima neisplaćene obaveze prema Urošu Nenadoviću i Nikoli Simiću.

Mere zabrane registrovanja novih igrača se ne odnosi na mogućnost transfera igrača u druge klubove, odnosno na mogućnost da klubovi obezbede sredstva za izmirenje svojih obaveza.

Disciplinska komisija FSS apelovala je da u što kraćem roku klubovi izmire dugovanja ili sklope sporazum sa poveriocima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve