Sećate li se Karlosa Marčene?

Eliminacijom Deportiva u Segundu Karlos Marčena je pao u zaborav, ali je sjajnim golom tokom vikenda sve podsetio da je još uvek aktivan fudbaler.

AKIzvor: B92 Španija
Podeli

Verovatno ga se svi sećate kao komandanta Valensijine odbrane u prvoj deceniji ovog veka, čoveka koji je bio specijalista za odbranu, a ne za napad na gol.

Međutim, 34-godišnji štoper je pokazao da zna veoma dobro i da zatresa mrežu, i to lepše nego neke aktuelne zvezde svetskog fudbala koje su za to plaćene desetine miliona evra.

Marčena je tokom svoje 15-godišnje karijere postigao samo 15 golova, ali ovaj protiv Real Madrid Kasilje u Segundi mu je verovatno najbolji u karijeri. Pogledajte kako je doneo prednost Deportivu, koji je na kraju slavio sa 2:0.

.

Uz ovaj gol, Marčena će dugo pamtiti i pogodak u dresu Španije protiv reprezentacije Bosne i Hecegodine, kada je golom u sedmom minutu nadoknade vremena spasao "Crvenu furiju" poraza na Mestalji u kvalifikacijama za Svetsko prvesntvo 2006. godine.

Fudbal

Autogol sa centra terena

Milan Obradović postigao je u subotu u "večitom" derbiju neobičan autogol, ali je još čudniji postignut u nemačkoj regionalnoj ligi, četvrtom rangu.

Fudbal ponedeljak 4.11. 18:59 Komentara: 13
strana 1 od 3 idi na stranu