Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.10.2013.

12:22

Mijailović: Svi smo potpisali pismo

Reakcije dela javnosti na pismo upućeno javnosti u ponedeljak šokirale su fudbalere Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri su zajedničkim pismom ukazali na katastrofalnu situaciju u klubu i apelovali da se uprava ujedini oko zajedničkog cilja.

Čelnici kluba na to su reagovali takođe saopštenjem, u kojem su osudili igrače, a situacija je eskalirala tokom noći, kada su razlupani automobili igrača na parkingu iza Upravne zgrade.

Dodatno iznenađenje izazvala je javna osuda kapitena Nenada Milijaša, kojieg su mnogi mediji protumačili kao autora apela, iako su ga potpisali svi igrači i trener Slaviša Stojanović, a poslat je sa Milijaševe e-mail adrese.

U nameri da zaštiti svog kapitena jedan od najiskusnijih igrača crveno-belih Nikola MIjailović potvrđuje da su pismo pisali svi, i da su mnogi propustili da napomenu da na otvorenom pismu u originalnoj verziji stoje potpisi svih fudbalera i trenera.

"Otvoreno pismo igrača FK Crvena zvezda koje se pojavilo u javnosti je delo svih prvotimaca, a ne pojedinca, kako su preneli pojedini mediji. Svi igrači i članovi stručnog štaba su na ovaj način izrazili svoj stav o stanju u klubu. Izdvajanje bilo kog prvotimca kao pojedinca i autora ovog pisma je pokušaj obračuna, što mi nećemo dozvoliti jer smo se na ovaj korak odlučili zajedno, kao tim", navodi se u pisanoj izjavi Nikole Mijailovića za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve