Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.10.2013.

18:57

Stepanović: Idem, ako sam sporan

Predsednik Sudijske organizacije Bogoljub Stepanović rekao je da nije podneo ostavku na svoju funkciju.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Ipak, on je dodao da će to učiniti u decembru "ako će to doprineti poboljšanju" srpskog fudbala.

Stepanović je i predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, ali je kazao da mu mesto predsednika Sudijske organizacije ne treba ako je sporno.

"Ja sam na mesto predsednika Sudijske organizacije izabran na predlog Beograda, jednoglasno, i to ću na redovnoj skupštini u decembru njima da kažem. Ako je funkcija sporna, ona meni ni malo ne treba, i otići ću zbog napretka, a ne zbog pritisaka sa strane", rekao je Stepanović.

Odbor za zaštitu fudbalskih sudija objavio je da pozdravlja tu ostavku, ali i traži njegov odlazak za mesta predsednika Sudijske komisije.

"Na redovnoj skupštini u decembru mogu da odem, računajući da će srpskom fudbalu biti bolje. Meni ta funkcija zaista ne treba, ona je amaterska i ako će moj odlazak doprineti napretku i razvoju fudbala, to ću učiniti zbog toga, a ne pod pritiskom grupe građana", rekao je Stepanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve