Nova vest
Fudbal

Petak, 06.09.2013.

23:18

Štimac: Ispustili smo pobedu

Igor Štimac uveo je svoju selekciju u baraž, ali posle jednog boda iz mečeva sa Škotskom i Srbijom direktan plasman izgleda nedostižan.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Štimac je posle meča u Beogradu pohvalio svoju ekipu.

Rekao je da je njegov tim planski prepustio kontrolu Srbiji u prvih 45 minuta, ali da je propustio da u nastavku kazni umor protivnika.

Žalimo za propuštenim propustili smo vođstvo, igrača više, kontrolu utakmice. Iskusan tim, kakav je Hrvatska, to ne sme da dopusti sebi”, rekao je novinarima Štimac.

Pustili smo Srbiju da bude dominantna u prvom poluvremenu, jer smo znali da neće izdržati do kraja. Samo Matić u ovom timu može da igra 90 minuta. Međutim, nismo se držali plana do kraja. Mogu da kažem da sam ponosan svojim igračima. Bravo”.

Hrvatski selektor našao je lepu reč za srpskog kolegu.

Mihajlović i ja smo na kraju čestitali jedan drugom. Nemojte ga mnogo kritikovati, da ste ga manje kritikovali, možda bister i prošli dalje. Kritikuju i mene, a ja sam devet bodova ispred”, bio je protivrečan hrvatski selektor.

Za razliku od publike u Srbiji, Štimac je bio zadovoljan suđenjem Feliksa Briha.

Sudija je imao ujednačeni kriterijum. Jedino mu zameram što Matiću nije dao žuti karton kada je pokušao da dâ gol rukom”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve