Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.09.2013.

17:30

Džerard želi da postane trener

Kapiten Liverpula Stiven Dzerard otkrio je danas da ima ambicije da po završetku karijere ode u trenerske vode.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Tridesettrogodišnji Džerard je produžio ugovor sa Liverpulom na godinu dana, ali je već počeo da razmišlja o budućnosti i novoj profesiji.

"Ostvario bi mi se san ukoliko bih postao menadžer Liverpula - onda kada to radno mesto u ovom klubu bude na raspolaganju", rekao je Džerard za "Tventi for 7" specijalizovani fudbalski časopis.

On je naglasio da je svestan da za posao menadžera Liverpula postoji velika konkurencija svetskih trenerskih imena.

"Kad dođete u određene godine, počinjete da razmišljate o životu posle fudbala. Planiram da u narednih godinu dana steknem neophodne kvalifikacije za trenerski poziv", rekao je Džerard.

Džerard je debitovao za Liverpul novembra 1998. godine i od tada je nastupio na 600 utakmica za taj klub, sa kojim je 2005. osvojio Ligu šampiona.

Džerardov dugogodišnji saigrač Džejmi Karager, koji je karijeru završio krajem prošle sezone, sada radi kao stručni konsultat na Skaj sport televiziji.

"Biće mi malo neobično da vidim Džejmija na televiziji, ali sam oduševljen zbog njega. Sada može da mi prepusti vođenje Liverpula", rekao je u šali Džerardđ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve