Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.09.2013.

21:47

Vuk: Da ostanemo što duže na vrhu

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je posle pobede nad Rada da je meč došao u nezgodno vreme, ali da su igrači ozbiljno pristupili i na kraju zasluženo slavili.

Izvor:

Autor:

Default images

"Očekivali smo ovakav meč i znali da će Rad doći da igra otvoreno. Mi smo večeras morali da pobedimo, dali smo tri gola, a promašili još nekoliko sansi. Za nas je večerašnji meč došao u nezgodno vreme nakon poraza u Evropi, ali su momci ozbiljno shvatili zadatak", izjavio je Rašović posle susreta u Humskoj.

Crno-beli su u utakmici četvrtog kola pobedili Rad sa 3:1 i preuzeli vođstvo u nacionalnoj Superligi.

"Vratili smo se na čelo tabele. Uradićemo sve da tu ostanemo što duže", poručio je Rašović.

On je pohvalio mladog Andriju Živkovića, koji je u meču s Radom bio najbolji na terenu.

"Svi znamo da se radi o velikom potencijalu, nadam se da će nastaviti u istom ritmu. Što se tiče Nikole Ninkovića, vidi se da se potrošio, ali verujem da će već na sledećem meču zaslužiti aplauz publike", rekao je Vuk.

Trener Rada Nebojša Milošević nije bio nezadovoljan, uprkos četvrtom porazu zaredom.

"Mislim da smo se prikazali u dosta pozitivnom svetlu. Momci su odgrali sa ponosom, nažalost naivno smo primili golove. Nama nedostaje takmičarsko iskustvo, a imali smo slabu realizaciju. Možda je rezultat i previsok, jer u većem delu meča nismo bili inferiorni", zaključio je Milošević.

Sledi pauza u prvenstvu Srbije zbog igranja nacionalne reprezentacije u kvalifikacijama za prvenstvo sveta, a u narednom kolu, za dve nedelje, Partizan gostuje užičkoj Slobodi, dok Rad dočekuje ekipu kragujevačkog Radničkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve