Nova vest
Fudbal

Subota, 10.08.2013.

22:21

Ljajić: Vratićemo Partizanu...

Član stručnog štaba Novog Pazara Izet Ljajić imao je samo reči hvale za jedanaestoricu fudbalera koji su zaigrali protiv Partizana i izgubili tek u 89. minutu.

Izvor:

Autor:

Default images

"Više bih voleo da smo loše igrali, a da smo pobedili, bez obzira što je u pitanju Partizan. Ponosni smo na ove momke, zaista. Predstavili smo odlično i klub i grad, sve ljude koji vode ovo. Mislim da su to i zaslužili ovi momci. Što je najvažnije, 'dobili' smo nekoliko igrača. Ne bih nikog posebno istakao, jer svi zaslužuju čestitke", rekao je Ljajić.

On je na meču u Humskoj obavljao funkciju šefa struke.

"Ne bih komentarisao suđenje, čestitam pobedu Partizanu, bez obzira da li je ona zaslužena ili ne. Sve se ostalo zaboravlja, bodovi se pišu, ali još jednom - ponosam sam na momke, na ove momke, na grad i one koji vode klub. Što je najvažnije, nismo se obrukali. Zaslužili su ovo i momci koji su bili na tribinama, koji nisu imali pravo da igraju. Još jednom kažem, ponosan sam, punog srca, ponosan i radostan na stadionu Partizana", rekao je Ljajić.

Ljajić je dodao da će 'ovo' imati i drugo poluvreme.

"Imaće ovo i drugo poluvreme. Partizan je dvaput ostavljao bodove u Pazaru, sigurno mu neće biti lako, mi ćemo se pripremiti dobro, naravno sportski. Partizan je ostavljao bodove kod nas, i Zvezda je... i kad dođu kod nas, uz našu divnu publiku, vratićemo Partizanu za ovaj poraz", zaključio je Ljajić.

S druge strane, trener Partizana Vuk Rašović rekao je da u njegovoj ekipi ima mnogo problema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve