Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.08.2013.

17:43

Raul postaje ambasador Šalkea?

Šalke 04 spreman je da ponudi svom nekadašnjem napadaču Špancu Raulu Gonsalesu Blanku ulogu ambasadora kluba, tvrdi "Bild".

Izvor:

Autor:

Default images

Vlasnik nemačkog Bundeslogaša Klement Tonis naglasio je da je rekao Raulu kako su za njega vrata kluba "širom otvorena".

"Rekao sam mu da su vrata za njega i dalje širom otvorena i da može da preuzme ulogu ambasadora kad god to poželi", rekao je Tonis.

Bivša španska zvezda i legendarni fudbaler Real Madrida igrao je za Šalke u periodu od 2010. do 2012. godine.

"Raul mi je rekao da će ozbiljno razmisliti o ponudi", rekao je Tonis.

Tridesetšestogodišnji Raul koji sada igra za katarski Al Sad, osvojio je šest titula prvaka Španije sa Realom tokom 16 godina koliko je proveo u madridskom klubu, dok je sa Šalkeom osvojio Kup Nemačke 2011.

Raul se pre nedelju dana vratio u Nemačku sa svojim timom Al Sadom i odigrao oproštajni meč na Veltins Areni, na kojem ga je ovacijama pozdravilo 78.000 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve