Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.07.2013.

12:55

Ćurčić: ‘Orlići’ veliki podstrek

Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je da je omladinska selekcija plasmanom u finale Evropskog prvenstva ostvarila ogroman uspeh.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ćurčić je, takođe, istakao i da će ubuduće ozbiljno računati na te igrače.

“Omladinski tim napravio je ogroman uspeh, bez obzira na rezultat u finalu. Igrači su pokazali karakter i kvalitet, a plasman u finale je veliki uspeh za srpski fudbal. Pružiti dobre partije protiv vrhunskih ekipa je podstrek za domaći fudbal”, rekao je Ćurčić.

Omladinska reprezentacija Srbije, koju predvodi selektor Ljubinko Drulović, plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Litvaniji pošto je u Alitusu pobedila Portugal posle izvođenja jedanaesteraca. U regularnom delu utakmice bilo je 2:2, a posle penala 3:2 za Srbiju.

Pojedini igrači su u Litvaniji skrenuli pažnju na sebe i u perspektivi ćemo sigurno moći ozbiljno da računamo na njih”, rekao je Ćurčić.

Omladinska reprezentacija Srbije će u finalu igrati protiv Francuske, u četvrtak 1. avgusta od 20.45 u Marijampolju. Te dve reprezentacije su se na turniru već sastale u grupnoj fazi takmičenja, kada je rezultat bio 1:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve