Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.07.2013.

15:23

Nikolić: Maksimalna mobilnost

Trener Vojvodine Marko Nikolić upozorio je igrače i navijače da ekipu ne očekuje lak posao u revanš meču sa Honvedom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Novosađani iz prvog duela nose pobedu od 2:0, a revanš se igra u četvrtak od 20.30 na stadionu „Jožef Božik“ u Budimpešti.

Malo mi se ne dopada ambijent koji je stvoren posle prve utakmice, u smislu da svi očekuju lagan prolaz u naredno kolo. U klubu smo podigli mobilnost na maksimalan nivo. Igrači su apsolutno svesni težine zadatka koji nas u revanšu očekuje i mislim da gore od želje da se potvrde u Budimpešti i dokažu da ono što su pokazali na „Karađorđu“ nije bio splet srećnih okolnosti, već posledica ozbiljnog rada i odnosa“, rekao je Nikolić.

Nikolić je podsetio da u revanšu ne može da računa na Bojana Nastića, koji je dobio crveni karton u prvom meču, kao ni na Nmeku Ađurua kojem mađarske vlasti nisu izdale vizu, iako je podneo zahtev na vreme.

Samopouzdanje imamo, dobro smo pripremljeni i žarko želimo da našim navijačima omogućimo najmanje šest utakmica u Evropi. Svesni smo težine zadatka koji nas očekuje, ali smo zbog svih navedenih razloga optimisti“, dodao je Nikolić.

Pobednik tog dvomeča u trećem kolu kvalifikacija igraće protiv turske Burse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve