Nova vest
Fudbal

Petak, 28.06.2013.

11:27

CZ: Žunior ne dolazi, Luka ostaje?

Portugalac Dosa Žunior ipak neće pojačati odbranu Crvene zvezde rekao je Zoran Stojadinović za ‘Novosti’.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Odbrambeni fudbaler AEL-a je naime nakon konsultacija sa bivšim trenerom Sa Pintum odlučio da ne dođe na Marakanu.

“Nažalost, nema ništa od dogovora sa Dose Žuniorom. On je pozvao našeg bivšeg trenera Pinta koji mu je rekao da Zvezda ne plaća igrače. I sva ubeđivanja da će se situacija popraviti nisu urodila plodom”, rekao je Stojadinović.

Nakon jedne loše, navijače crveno-belih mogla bi da sačeka i jedna dobra vest. Luka Milivojević izjavio je da postoji velika mogućnost da ostane u klubu iz Ljutice Bogdana.

“U glavi sam potpuno Zvezdin igrač i ne razmišljam o transferu. Zadovoljan sam uslovima koje imamo u Termama Čatež, hotel i teren su odlični i imamo sve što nam je potrebno da se dobro pripremimo. Za dvadesetak dana nas očekuje početak sezone i utakmica kvalifikacija za Ligu Evrope. Očekujemo da nam se pridruži još nekoliko pojačanja, da kompletiramo tim i nakon toga da se uigramo i spremni dočekamo 18. jul.”

On je dodao da će napustiti klub samo u slučaju dobre ponude za obe strane.

“Postoji mogućnost da odem ali samo ukoliko ponuđenim budemo zadovoljni i Crvena zvezda i ja. Ukoliko jedna od strana bude smatrala da ponuda nije adekvatna, neću odlaziti, već samo u slučaju da sve strane budu zadovoljne uslovima.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu