Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.06.2013.

08:57

"Lokosi" prvi trestiraju Partizan

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak od 18:30 prvi test meča na pripremama u Sloveniji, protiv moskovske Lokomotive u Ptuju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Crno-beli" su tek dva dana na Pohorju, a duel sa ruskim timom biće prva prava provera srpskog šampiona, koji je u prvom delu priprema nadigrao selekciju Zlatibora sa 4:0.

Lokomotiva je prethodne sezone bila tek deveta u ruskoj Premijer ligi, i pored velikih ambicija na početku sezone, pa je račun platio hrvatski trener Slaven Bilić koga je zamenio Leonid Kučuk.

"Nisam upoznat sa kvalitetom rivala, želja nam je da odigramo dobru utakmicu kako bismo videli gde smo u ovom trenutku. Održavaćemo ritam sa Zlatibora od dva treninga dnevno. Imamo tri utakmice u devet dana, videćemo kako se bude sve razvijalo, možda ćemo kasnije i popustiti intenzitet. Utakmice u Sloveniji će nam dati odgovor na pitanja oko sastava tima ili eventualnim pojačanjima. Videćemo da li ćemo morati i da se okrenemo nekim alternativama", rekao je trener Partizana Vuk Rašović.

Moskovljani su i prošle sezone bili rival "crno-belima", slavili su 2:0 takođe u Sloveniji. Među igračima koji igraju za "lokose" ističu se Giljerme, Viktor Obina, Vedran Ćorluka, Roman Pavljučenko, Felipe Saisedo, Jan Đurica, Dame N'Doje...

Partizan će na Pohorju odigrati još dva meča, protiv rumunskog Petrolula u nedelju i ukrajinskog Metalista u sredu, a potom će učestvovati na turniru u Varšavi 6. i 7. jula gde će nastupiti još Legija, Fluminense i Austrija Beč.

Prvi meč u kvalifikacijama za LŠ Partizan će igrati kao gost 16. ili 17. jula, protiv pomenutog Širaka iz Jermenije, ili šampiona San Marina Tre Penea, što je teško očekivano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve