Nova vest
Fudbal

Subota, 22.06.2013.

09:10

Kežman pomaže Balši Butoroviću?

Balša Butorović, stariji sin nedavno preminulog predsednika Vojvodine Ratka Butorovića, najverovatnije će već u nedelju na tom mestu da nasledi svog oca.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Skupština novosadskog kluba zakazana je za nedelju u 11 časova u fudbalskom centru „Vujadin Boškov“, a tada bi trebalo da bude zvanično potvrđeno da će uz klub biti i Mateja Kežman. Za sada se ne zna da li bi Kežman imao neku konkretnu funkciju ili bi samo pomagao Butoroviću.

Najverovatnije da neće, ali će uz klub svakako biti“, tvrdi izvor „Novosti“ blizak i Vojvodini, „On je ranije najavio da želi da ulaže u naš fudbal, a pošto to ne može u Partizanu, Vojvodina je najlogičniji izbor“.

Prema istim izvorima, Kežman je još zimus razgovarao o tome sa pokojnim Butorovićem s kojim je bio u izuzetno dobrim odnosima. U Crnoj Gori je, navodno, dogovor postignut zimus i overen, i to ne samo sa Balšom, već i sa tamošnjim prijateljima njegovog oca za koje se tvrdi da su u Vojvodinu takođe ulagali novac.

Kežman, inače, zbog privatnih poslova boravi u Antaliji, a ni mlađi Butorović ni nije želeo opširnije da govori ni o ovom, ni o drugim mogućim raspletima u najstarijem srpskom superligašu.

Da, kandidat sam za predsednika kluba, ali konačnu odluku još nisam doneo“, ponovio je Balša Butorović, „Učiniću to, razume se, pre održavanja klupske Skupštine“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve