Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.06.2013.

17:29

Kavani: Nema zvaničnih ponuda

Napadač Napolija Edison Kavani rekao je da će posle Kupa konfederacija (15-30. jun) u Brazilu odlučiti gde će nastaviti karijeru.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Urugvajac je priznao da pregovara sa različitim klubovima ali da nema zvaničnih ponuda, te da će odluku doneti posle Kupa konfederacija.

Prethodnih nedelja stizale su vesti da je "Matador" prešao u Mančester Siti, potom u Čelsi, ali je on i dalje član Napolitanaca.

Kavani ima ugovor sa Napolijem do 2017. godine, ali može da napusti "San Paolo" ukoliko neki klub plati 63 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula u njegovom ugovoru.

"Imam ugovor s Napolijem, ali istovremeno razgovaram i sa drugim klubovima. U ovom trenutku stvari su malo nesigurne. Još sam vezan za Napoli, jer zasada nema zvaničnih ponuda za mene", rekao je Kavani i dodao:

"Sada sam skoncentrisan na kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i Kup konfederacija, a nakon njih ću razmišljati o budućnosti", poručio je najbolji strelac Serije A protekle sezone sa 29 golova.

U ponedeljak je u Londonu Žoze Murinjo predstavljen kao novi trener Čelsija, spekulisalo se da će zajedno sa njim biti predstavljen i Urugvajac, ali nije bilo ni reči o njemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve