Nova vest
Fudbal

Subota, 25.05.2013.

17:00

Ružić: Insinuacije i besmislice...

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizana Branko Ružić demantovao je tvrdnje čelnika Crvene zvezde Slaviše Kokeze da se nekulturno ponašao na poslednjem derbiju.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

On je “apelovao na sve koji žele da vrate odnose dva nacionalna sportska brenda u mulj i blato, da to nečine zbog Srbije i poklonika fudbala”.

“Insinuacije su i besmislice da sam se na nekulturan način ophodio bilo kada i prema bilo kome, a naročito ne prema predstavnicima večitog rivala”, naveo je funkcioner kluba iz Humske.

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza je dan posle derbija izdao saopštenje u kojem je optužio Ružića za nepristojno i nekulturno ponašanje, a u dnevnim listovima je ponovio te optužbe.

Derbi je završen pre tačno nedelju dana. Lako je prepoznati motive diskreditacije i nakon tako dugog roka. Sport je sfera koja spaja i na taj način je sagledavam”, zaključio je Ružić, kome je ovo drugo obraćanje na ovu temu, posle otvorenog pisma objavljenog nekoliko dana nakon derbija.

Partizan je u 144. večitom derbiju pobedio sa 1:0, golom Miloša Jojića u 90. minutu, uz pomoć golmana Zvezde Bobana Bajkovića. Kolo pre kraja, ‘crno-beli’ su obezbedili šestu uzastopnu, a 25. titulu u istoriji kluba, čime su se izjednačili sa večitim rivalom po broji trofeja u nacinalnom prvenstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu