Radovanović: Livaja mi bio kao brat

Ivan Radovanović šokiran je reakcijom saigrača, Hrvata Marka Livaje, koji ga je pre dva dana na treningu udario pesnicom u glavu.

Izvor: B92, Tanjug Italija
Podeli

"Posle jednog duela, on mi se uneo u lice. Kada sam pokušao da se odmaknem i okrenem, pesnicom me je pogodio u vilicu. Sreća da sam bio okrenut, jer da me je udario u nos, sigurno bi ga polomio", rekao je Radovanović.

Uprava Atalante je nakon incidenta odlučila da suspenduje Livaju, ali i da ga na kraju sezone vrati u Inter, iako je prvobitno dogovorena pozajmica na 18 meseci.

"Ne znam šta mu se dogodilo. Meni zaista nije bitno da li je neko Srbin, Hrvat ili neke treće nacionalnosti. Prihvatio sam ga kao najrođenijeg, vozio na treninge i vraćao kući, iako živim na potpuno drugom kraju grada. Pričao sam mu i savetovao ga da smiri narav, da pokuša da sve to pretoči u pozitivnu energiju i da se fokusira na teren, jer što se fudbalskih kvaliteta tiče, zaista je fantastičan, ali karakterno i ljudski je očigledno ispod svakog kriterijuma", kazao je srpski fudbaler.

On je dodao da ga više od udarca zabolelo to što se u prethodnom periodu prema 19-godišnjem Hrvatu ponašao kao stariji brat.

"Nisam mogao da verujem kada sam ga video da mi se smeje, dok sam krvavog lica išao u ambulantu. Stvarno sam se razočarao. Takvim osobama nije mesto u fudbalu", zaključio je Radovanović.

strana 1 od 2 idi na stranu