Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.04.2013.

13:20

Mikić: Moraćemo još bolje

Junak pobede Crvene zvezde nad Donjim Sremom Nikola Mikić istakao je da on i saigrači moraju mnogo bolje u narednim utakmicama.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crveno-beli’ su protiv Donjeg Srema na svom terenu slavili sa 1:0, a jedini gol postigao je upravo Mikić u 57. minutu.

„Izuzetno naporna utakmica. Sami sebe smo uveli u nervozu jer nismo ušli u utakmicu na najbolji način, i kako smo to radili u nekim ranijim mečevima“, rekao je Mikić.

Fudbaleri Donjeg Srema pokazali se se kao izuzetno disciplinovana i organizovana ekipa. Posle pet uzastopnih pobeda, sigurno da su navijači očekivali da pružimo bolju partiju i budemo efikasniji, međutim, smatram da su ipak tri boda iz današnje utakmice najvažnija. Okrećemo se narednom rivalu, takođe izuzetno teškom protivniku, ekipi Jagodine, i moraćemo da pružimo mnogo bolju partiju ukoliko želimo da nastavimo seriju pobeda“, dodao je Mikić.

Zamenik kapitena Crvene zvezde retko postiže pogotke, ali kada to učini, uglavnom se radi o golovima koji odlučuju pobednika.

Izgleda da je tako. Svaki put kada postignem gol, on bude odlučujući. Sigurno da bih voleo da do kraja sezone budem strelac na još nekom meču, međutim, najvažnije je da ekipa pobeđuje, i današnji gol je plod igre celog tima, a ne individualan uspeh“, naglasio je Mikić.

Sa Mikićevom konstatacijom da tim mora mnogo bolje slaže se i Uroš Spajić.

Ovu utakmicu moramo što pre da zaboravimo, i okrenemo se novim izazovima. Pobedili smo uz dozu sreće, koju možda na nekim ranijim susretima nismo imali. Delovali smo dosta nervozno, jer po mom mišljenju, nismo imali dobar pristup na početku meča. Kako je utakmica odmicala, postajali smo sve nervozniji i kao što sam već rekao, uspeli da pobedimo Donji Srem iako je, ruku na srce, rezultat mogao biti nepovoljan po nas. Navijači su negodovali sa pravom, i imaju pravo na to jer su tokom cele sezone bili naš 12. igrač“, istakao je Spajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu