Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.03.2013.

22:17

Dos Santos u stilu Čaka Norisa

Scena koja je viđena po završetku meča treće lige Brazila između Limeire i Marilje šokirala je sve na stadionu "Abreuzao".

Izvor:

Autor:

Default images

Defanzivac Limeire Dos Santos je, iznerviran činjenicom da je sudija produžio meč za samo četiri minuta, u stilu Čaka Norise, čuvenim 'roundhouse' šutem, nokautirao sudiju Maurisija Fioretija.

Meč se završio, pobedom Marilje 1:0, i svi igrači su gotovo napustili teren, da bi se defanzivac zatrčao na sudiju i šutnuo ga nogom u predelu levog ramena. Sudija se istog momenta srušio na zemlju.



"Nakon kraja meča, fudbaler s broje 4, Džoni Dos Santos išao je ubrzano ka meni i drao se: "Samo četiri minuta. Mora da me zezaš, ti k****n sine", kako je to izrekao usledio je šut. Šutnuo me je u levo rame i ruku, tačno u mesto gde mi stoji 'elektronika', i napravio mi ranu", rekao je sudija Fioreti policiji, koja ga je nakon izjave ispratila do svlačionice.

Arbitar je dodao da mu se predsednik Limeire izvinio zbog ponašanja igrača njegovog kluba, dok je glavni vinovnik incidenta odbio da dâ izjavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu