Čović: Rekonstrukcija, a ne rušenje

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasiće se o inicijativi Tomislava Karadžića u ponedeljak, rekao je za B92 Nebojša Čović.

Izvor: B92
Podeli

Saopštenje će uslediti posle redovne sednice Upravnog odbora.

Predsednik FSS najavio je izgradnju nacionalnog stadiona sa nekoliko opcija, među kojima je najzvučnija da se izgradi zajednički objekat za nacionalni tim i oba večita rivala.

Imovinsko-pravni odnosi su jasni kada je u pitanju Crvena zvezda, klub je vlasnik stadiona u Ljutice Bogdana”, rekao je za B92 Nebojša Čović i dodao da očekuje da će se čelnici Partizana izjasniti o statusu stadiona u Humskoj.

Nisam pobornik ideje da se sve ruši i pravi novo. Marakana ima lepu tradiciju, to je velelepan stadion, i ne vidim zašto se ne bi samo rekonstruisao i pretvorio u velelepni nacionalni stadio kojim bismo svi bili ponosni”, zaključio je potpredsednik FK Crvena zvezda.

Karadžić je ranije u petak najavio da će FSS ponuditi večitima izgradnju stadiona, koji bi bio kandidat za domaćin EP 2020, i na kojem bi igrala oba kluba i reprezentacija.

U međuvremenu Karadžić je izneo još jedan predlog - ukoliko se večiti ne bi složili sa ranijom idejom, novi stadion bi se možda gradio na Banjici, na mestu stadiona FK Rad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu