Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.02.2013.

19:23

Vreme da Rodriges dođe na OT?

Gotovo obezbeđena titula šampiona Premijer lige nije razlog da klub ne ratzmišlja aktivno o rekonstrukciji tima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najveća jesenja akvizicija Vlifrid Zaha ostavljena je u Kristal Palasu do kraja sezone, a sada se sprema rasplet dugo najavljivane priče.

Junajted je već više od godinu dana zainteresovan za zvezdu Porta, 21-godišnjeg Kolumbijca Džejmsa Rodrigesa. Momka koga porede sa mladim Kristijanom Ronaldom već neko vreme prate Fergusonovi skauti.

Rodriges, koji je ponikao u Envigadu, a u Portio stigao 2010. iz argentinskog Banfilda, ima klauzulu na 36 miliona funti.

Mladi Kolumbijac je posle lagane uvodne sezone u portugalskoj ligi, stekao ozbiljnu reputaciju u prethodnom šampionatu, koji je završio sa 13 golova, iako ne zauzima mesto najisturenijeg igrača. Ove sezone odigrao je 14 mečeva i dao 7 golova, iako su ga mučili problemi sa lakšim povredama.

Rrodriges je standardni član kolumbijske reprezentacije, za koju je dao 2 gola na 10 utakmica, oba u ključnim mečevima kvalifikacija za SP 2014 – u Peruu i Čileu.

Pretpostavlja se da bi dolazak Rodrigesa označio kraj karijere Nanija u Junajtedu. Portugalac, koji je u klubu već šest godina, nije potpisao produženje ugovora koji ističe na leto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve