Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.02.2013.

19:59

Vojvodina slavila protiv Polonije

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Poloniju iz Varšave sa 3:2 na pripremama u Antaliji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Novosađanima je to bila druga utakmica u Turskoj, a u prethodnoj su ubedljivo slavili protiv Krila Sovjetova sa 4:0.

Najzaslužniji za pobedu Vojvodine bio je Katai, koji je bio strelac dva gola, dok se u strelce upisao i Abubakar. Golove za petoplasirani tim poljskog šampionata postigli su Pazio i Pržinovski.

Polonija je u vođstvo došla već u drugog minuta i to pošto su igrači Vojvodine stali pošto su čuli sudijski zvižduk, ali je on bio sa susednog terena. Pazio je uspeo da savlada golmana Spasića, a Novosađani su od tada zaigrali mnogo bolje, što je rezultiralo izjednačenjem u 11. minutu preko Kataija, posle centaršuta Pavlovića.

Vojvodina je povela preko Abubakara, koji je posle odbijenog šuta Kataija natrčao na loptu i smestio je u mrežu. Prednost je udvostručio Katai sa bele tačke, posle starta nad Abubakarom, dok je konačan rezultat postavio Pržirovski na isti način u 83. minutu.

Naredni meč Vojvodinu u Antaliji čeka već u četvrtak, kada će igrati protiv B tima Rapida. Istog dana će se Novosađanima pridružiti Stojan Vranješ, koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

26-godišnji ofanzivni vezni igrač će se odmah staviti na raspolaganju stručnom štabu novog kluba. Vranješ je u karijeri ugrao za banjalučki Borac i rumunske klubove Panduri i Kluž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve