Nova vest
Fudbal

Petak, 01.02.2013.

09:23

Vulićević i Abubakar ostaju u Voši

Fudbalski klub Vojvodina produžio je ugovore sa Miroslavom Vulićevićem i Oumaruom Abubakarom, dok je Seržinjo Grin otišao na pozajmicu u AEK.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Predsednik Novosađana u četvrtak je osam sati pregovarao sa Vulićevićem i Abubakarom oko produžetka saradnje koji je dogovoren tek u kasnim večernjim satima.

Kapiten ostaje kapiten, a ja u to nisam imao ni malo sumnje“, rekao je Butorović, „Vule je ovim potezom pokazao i dokazao svoju privrženost klubu i održao zadatu reč da u Srbiji može igrati samo za Vojvodinu. Klub će takvu odluku svakako znati da ceni“.

Vulićević i Abubakar obavezali su se na vernost ’crveno-belom’ dresu do januara 2014. godine.

Grin će u naredna četiri meseca igrati za AEK iz Larnake, pošto su dva kluba dogovorili pozajmicu do 30. maja ove godine.

Iz kluba su, takođe, istakli da će status Bilbije, Jaoa, Brankovića i Šalete Kordića biti poznat u narednih nekoliko dana.

Novosađani će od vikenda biti u Antaliji, gde će obaviti pripreme za prolećni deo sezone Jelen Superlige. Posle otkazivanja poljskog ligaša Gurnjika, raspored kontrolnih utakmica fudbalera Vojvodine u Antaliji nešto je drukčiji od prvobitno najavljenog.

Prvu utakmicu Novosađani će odigrati u nedelju, ali će im protivnik umesto poljskog kluba biti Krila Sovjetov na terenu hotelskog kompleksa „Kalista“. Ostali susreti biće igrani u sportskom centru „SB sport-Ismail Gekček“. Vojvodina 6. februara igra protiv poljske Polonije, dan kasnije protiv drugog tima Rapida iz Beča, dok je za 11. zakazan duel sa Žilinom. Već sledećeg dana, zakazan je duel sa Lokomotivom iz Tbilisija, dok će 13. februara protivnik Novosađana biti Černo more iz Bugarske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve