Nova vest
Fudbal

Petak, 25.01.2013.

19:07

Lazović konačno u Rostovu

Srpski napadač Danko Lazović konačno će ponovo zaigrati, pošto je ozvaničen dogovor o pozajmici Rostovu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Klub koji vodi Miodrag Božović završio je ne tako jednostavan posao sa Zenitom.

Lazović se priključio pripremama ekipe sa Dona, koje su već počele u Dubaiju. Lazović je više od pola godine među omladincima Zenita, jer je odstranjen iz prvog tima.

Iako je ne tako davno izjavio da ne želi da igra u timu koji se ne bori za vrh tabele, Lazović je shvatio da u Zenitu neće dobiti novu šansu.

Iako je Božović trener Rostova, u novom klubu Lazović neće imati nijednog saigrača iz Srbije, a jedini sa prostora bivše Jugoslavije je Stipe Pletikosa.

Rostov je trenutno jedanaesti od 16 klubova Ruske premijer lige, sa 20 bodova iz 19 utakmica.

Lazović je za Zenit odigrao 77 mečeva i dao 21 gol, a pre toga igrao je za PSV, Vitese, Fejenord i Leverkuzen. Kragujevčanin, koji je seniorsku karijeru počeo u Partizanu, oblačio je dres reprezentacije 43 puta, uz 11 datih golova. U proleće 2011. najavio je povlačenje iz nacionalnog tima. Napuniće 30 godina u maju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve