Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.01.2013.

10:36

Zečević odgovorio Čoviću

Generalni sekretar FK Crvena zvezda Miodrag Zečević odgovorio je na tvrdnje Nebojše Čovića da se odluke u tom klubu sporo donose argumentom da "ne može brže".

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Razumem emocije, ali ne može brže. Zna se u kakvom smo stanju zatekli klub. Imamo dug od 48.000.000 evra, ali i isto toliko problema", rekao je Zečević.

"Nikoga ne krivim ,ali stanje je teško. Evo ceo dan se borim sa papirima, postupajući po odlukama UO, na kojem smo raspravljali do 22 sata u ponedeljak", rekao je Zečević za zurnal.rs.

Zečević ističe da ima mnogo posla, a prvi je vezan za slučaj Babalj.

"On se vraća u Melburn, jer 1. decembra nije plaćena rata od 125.000 evra, delom što postoji problem sa blokadom. Radimo na odlasku Maksimovića u Apolon i angažovanju Nikole Petkovića".

U medijima se pominje da će 100 zaposlenih u klubu dobiti otkaz.

"Jasna mi je potreba medija za senzacionalizmom, ali Džajić ne otpušta nikoga. Imamo 200 zaposlenih, svi znaju da je to previše, a hoće li ih biti 80 ili 150 to niko ne zna. Radimo na reorganizaciji, ali niko neće biti oteran na ulicu", rekao je generalni sekretar Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve