Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.11.2012.

13:20

AJ: Zvezda veći izazov od Sitija

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da je pre nego što se odlučio da preuzme klub znao u kakvoj se katastrofalnoj situaciji klub nalazi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Kada sam dolazio pred meč sa Bordoom znao sam da se klub nalazi pred gašenjem i sve ovo što se dešava bilo je za očekivati. Znao sam da nam preti sudbina Rendžersa i peta liga, ali bez obzira na sve prihvatio sam, jer je interes Zvezde najvažniji“, naglasio je Janković.

Zato sam pristao da budem trener, jer je mnogo veći izazov biti sada u Zvezdi, nego u Mančester Sitiju za deset miliona funti“, dodao je Janković.

Janković je rekao da je u utorak imao sastanak sa članovima novoformirane Radne grupe na čelu sa Draganom Džajićem i da ga ne dotiču priče o eventualnim naslednicima na klupi.

Zvezdin interes je svima nama na prvom mestu. Čuo sam razne priče, i za Ivana Jovanovića i Gorana Đorovića, ali, ja sam samo trener i moje je da spremam igrače za utakmice koje dolaze“, naveo je Janković.

Janković je dodao da je posle poraza od OFK Beograda iz moralnih razloga spominjao ostavku, ali da je ipak odlučio da ostane.

Posle meča sa OFK Beogradom rekao sam da bih podneo ostavku da je situacija u klubu drugačija, jer tada praktično nije bilo nikog u klubu. To sam uradio iz moralne obaveze, ali sam odlučio da ostanem sa ovim momcima“, naglasio je Janković.

Trener ’crveno-belih’ naglasio je da je moral ekipe uoči 143. ’večitog derbija’ sa Partizanom dobar, iako njegov tim na tabeli zaostaje osam bodova.

Derbi je utakmica svih utakmica i pitanje motivacije se ne postavlja. Derbi je nešto što ostavljate u amanet deci i unucima“, poručio je Janković.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu od 19 sati na Marakani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve