Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.11.2012.

21:51

Petković: Presrećan sam zbog pobede

Trener Lacija Vladimir Petković prezadovoljan je pobedom nad gradskim rivalom u “Derbiju dela Kapitale” rezultatom 3:2, i rekao da je osećajposle pobede sjajan.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

‘Nebesko-plavi’ su u derbiju 12. kola Serije A savladali Romu sa 3:2, golovima Kandreve u 39. minutu, Klosea u 43. i Maurija u 47. minutu, dok su za Romu strelci bili Lamela u 9. i Pjanić u 86. minutu.

“Kada sam čuo sudijsku pištaljku koja je ozvaničila kraj utakmice bio sam stvarno presrećan. Maksimalno smo se potrudili da odigramo meč na najvišem nivou i uspeli smo da pobedimo”, rekao je Petković.

Bosanski trener priznao je da ekipa sada ima puno samopouzdanja, i da je pobeda nad Romom od velikog značaja.

“Puni smo samopouzdanja. Odigrali smo veoma kvalitetan meč, ipak, bilo je par incidenata, kao što su crveni kartoni De Rosija i Stefana Maurija, za koji ja mislim da nije bio, ali morali smo da ostanemo jaki i ostvarimo pozitivan rezultat.”

Ovom pobedom Lacio je ostao na petom mestu na tabeli, ali sada ‘nebesko-plavi’ imaju pet poena prednosti u odnosu na Romu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve