Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.11.2012.

15:41

Antić: Zvezda nema upravu

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Aleksandar Antić rekao je da svi moraju da shvate da se crveno-beli u teškoj situaciji i da trenutno nemaju upravu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Zvezda je izgubila u gostima sa 1:0 od OFK Beograda u utakmici 12. kola prvenstva Srbije, što je drugi uzastopni poraz tog tima.

Po završetku utakmice navijači crveno-belih svoje nezadovoljstvo istakli skandiranjem "uprava napolje".

"Poruke sa tribina su očekivane na situaciju u kojoj se nalazimo, ali svi treba da shvate da Zvezda trenutno nema upravu. Očekujem da će klub tokom zime doživeti značajne promene", rekao je Antić posle utakmice na Omladinskom stadionu.

On je istakao da igrači nisu uspeli da se konsoliduju posle svega što se dešavalo prethodnih dana.

"Znate da imamo račun u blokadi i da dugujemo mnogima. (Predsednik) Vladan Lukić jednostavno ne može više da nosi pritisak, a igrači sve to osećaju. Ovaj poraz je posledica toga", kaže Antić.

Na pitanje novinara da li vidi sebe u novom rukovodstvu kluba, on je rekao da je uvek tu da pomogne koliko može.

"Ako budem bio potreban nekom novom rukovodstvu, tu sam", rekao je Antić i dodao da jako brzo očekuje potpisivanje novog ugovora sa generalnim sponzorom Zvezde, kompanijom Gasprom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve