Nova vest
Fudbal

Petak, 09.11.2012.

08:21

Grobari: Ti si prvi trener Stanoje!

Novi poraz Partizana u Ligi Evrope razočarao je navijače "crno-belih" koji tokom meča nisu "terali" aktuelnog, već skandirali bivšem treneru.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kada je u 75. minutu Rodrigo Palasio postigao svoj drugi gol u Humskoj i definitivno rešio meč, ceo stadion počeo je da skandira: "Ti si prvi trener Stanoje!"

Navijači Partizana očigledno još uvek nisu preboleli odlazak Aleksandra Stanojevića, koji je posle sukoba sa upravom napustio "crno-bele" zajedno sa sportskim direktorom Mladenom Krstajićem decembra 2011. godine.

Stanojević je tokom dve godine na klupi Partizana osvojio dve titule šampiona Srbije i jedan Kup. Tokom njegove "ere" Partizan je bio nepobediv u "večitim" derbijima sa Crvenom zvezdom, a uspeo je i da se plasira u Ligu šampiona.

Međutim, sve lepe stvari ostale su u senci poraza od irskog Šamroka u kvalifikacijama za Ligu Evrope prošle sezone.

Stanojević je u međuvremeno pronašao angažman u Kini gde je ekipu Dalijen Erbina sa pretposlednje pozicije na tabeli doveo do petog mesta i borbe za plasman u kvalifikacije za azijsku Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve