Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.10.2012.

21:49

Marković: Izvinjavam se navijačima

Tragičar duela Partizana i Intera Lazar Marković izvinio se navijačima posle poraza sa 1:0 u Milanu u trećem kolu Lige Evrope.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Marković je imao dve odlične šanse da dovede ’crno-bele’ u vođstvu, a poslednja je prethodila golu Rodriga Palasija u 88. minuta, kojim je Inter došao do trijumfa.

"Ispostavilo se da sam tragičar, imao sam neke šanse koje nisam iskoristio. Nemam reči kojima bih sve opisao, koristim ovu priliku da se izvinim svim navijačima“, rekao je Marković za B92.

Na pitanje šta mu je rekao Zaneti kada ga je zagrlio na kraju, Marković je rekao:

"Svi su mi rekli isto. Rekao mi je samo: Idemo dalje“.

Kapiten šampiona Srbije Saša Ilić rekao je posle meča na stadionu „Đuzepe Meaca“ da su ’crno-beli’ platili danak neiskustvu.

"Plaćamo danak neiskustvu, ali smo se dobro suprotstavili jakoj ekipi Intera. Odigrali smo dobro poluvreme, imali odlične šanse. Malo smo se povukli i stigla je kazna“, rekao je Ilić.

Partizan je u prva tri kola zabeležio jedan remi i dva poraza, a još uvek nije postigao gol.

"Šta je, tu je, mislim da je ovo veliki nauk, mi ćemo pokušati da budemo prvaci i da igramo ovakve utakmice. Imamo puno mladih igrača i moramo svi brzo da se okrenemo domaćem prvenstvu i da iz ovog nešto naučimo“, naglasio je Ilić.

Golman ’crno-belih’ Nikola Petrović rekao je da on i njegovi saigrači nemaju za čim da žale.

"Videli ste, odigrali smo dobru utakmicu, ali se ovako završilo. Nema potrebe da žalimo, pokazali smo karakter i sada moramo da dignemo glave i krenemo dalje“, istakao je Petrović.

Vezni igrač šampiona Srbije Medo Kamara složio se da svi u Partizanu mogu dosta da nauče iz meča sa Interom.

"Jako sam razočaran, igrali smo dobro i mogli da završimo pre nego što su oni dali gol. Mislim da može da se nauči dosta iz ove utakmice. Ako ponovimo ovakvu igru, izvući ćemo neki bod u Beogradu“, rekao je Kamara.

Mladi fudbaler Intera Marko Livaja rekao je da je golman Samir Handanović najzaslužniji za trijumf ’neroazura’.

"Sigurno je da nas je golman spasao dobrom reakcijom. Srećom po nas, ukazala nam se šansa koju smo odmah iskoristili. Iskreno smo jak Partizan, igrači su mladi i puni želje“, rekao je Livaja.

U narednom kolu sastaće se isti rivali, samo u Beogradu.

"U revanšu će biti lakše, nećemo imati pritisak koji smo imali ovde. Da smo izgubili, i jedni i drugi bismo imali po četiri boda i bilo bi puno teže“, istakao je Livaja.

Inter će gostovati u Beogradu 8. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve