Fudbal 112

Četvrtak, 25.10.2012.

21:49

Marković: Izvinjavam se navijačima

Tragičar duela Partizana i Intera Lazar Marković izvinio se navijačima posle poraza sa 1:0 u Milanu u trećem kolu Lige Evrope.

Markoviæ: Izvinjavam se navijaèima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Мали Гробар из краја

pre 11 godina

Бољи Партизан нисам гледао у задњих 5 година, свака част играчима, вратиће нам се ово кад тад, сви на ЈНА следећи пут!

Rodja

pre 11 godina

Svaka cast momce, svaka cast treneru, svaka cast za igru Partizana. to sto sam video i gledao bio je jedan sasvim novi Partizan, Partizan koji obecava u daljim takmicenjima. Od mene laika imate punu podrsku.... samo napred i bez respekta.... jer sta to znaci MI POSTUJEMO PROTIVNIKA

grujke

pre 11 godina

Ja mu ne zameram sto nije dao gol nego sto nije asistirao igracu koji se nalazio u sredini,time je pokazao da mu je bilo vaznije da on da gol nego da PFC pobedi,zato Vermeze nauci igrace da im rezultat kluba bude vazniji od njihove licne promocije

daki

pre 11 godina

sta se izvinjavas? odmah po dolasku u bg idi na stadion i ako treba 2 dana bez prestanka vezbaj osnovu fudbala! igra jedan na jedan sa golmanom i pokusaj,molim te,da sutnes u gol! vezbaj,vezbaj kad ne znas kako gol da das! ne trosi snagu na izvinjavanje,nego lepo sa cika crnim na stadion,pa sutni 100000 puta dok ne naucis!

Dodaj

pre 11 godina

Utakmica odigrana korektno i borbeno.Lazar ispred svih po utisku koji je ostavio.Promašaji se dešavaju svima pa i njemu.Ono što mi najteže pada uvek a tako i sinoć(mada nisam ponovo pogledao) je kada umesto pasa za siguran gol igrač odluči da šutne.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Stevan Jovetic,Lazar Markovic,koji bi to tandem bio.Pa na sredini Vukcevic,takodje da je tu Nastasic,Savic,da je tu Diarra ! Ma ne smem ni da zamislim tu ekipu ! Partizan je zlato sa svojim omladincima,zlato ! Samo fale zapadnoevropski strucnjaci da treniraju te igrace u omladincima i mi bi razbijali sve zivo,ubedjen sam.Secam se da sam pre 5 godina gledao omladince Partizana i Barselone u Zemunelu,bilo je 4:1 za Partizan ! E sad,gde su oni,a gde smo mi ! To je samo zbog strucnjaka !

Bob Sent Kler

pre 11 godina

Sinoc sam mnogo bio besan i gomilu uvredljivih reci sam sasuo u TV a uputio ih Lazaru. Sad sam se malo ohladio i nisam ponosan na sebe, mlad si, to je tacno, ali ako želiš da postaneš neko šutni tu prokletu loptu! Časnije je da je završila pod oblake nego onako! Šutni je najjače što možeš, kasnije će ti biti manje žao! I svaka čast za igru od sinoć, obećavajuće.

nikola

pre 11 godina

nebi da umanjujem "uspeh" Partizana,al realno,ove godine Inter nije neka velesila... i ako uzmemo u obzir da je splitski Hajduk razvalio Intera na Meaci 2:0 sa malo mladjom ekipom nego sto e Partizanova i da su na Meaci oni cipelići Vaslui odigrali 2:2,onda mislim da je sve jasno...nadam se da ce biti bolje...

Igrači iz turšije

pre 11 godina

Zašto izvinjenje? Pa nisi valjda namerno, jer izvinjenje je samo onda na mestu. Bolje da se izvinjavaju Volkov, Kamara i Tomić zbog indolentnosti a najbolje Trener jer je on za sve kriv.

Mile

pre 11 godina

@qqlele "Sećam se Divca i njegovih "koraka" protiv tadašnjeg Sovjetskog Saveza i trojke koja je kao kazna usledila i dovela do našeg poraza. I tada je bilo onih koji su imali svašta ružno da kažu o Vladi. Međutim, on je iz svega toga izašao mnogo jači i postao to što je postao ..."

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije?

Nisam navijač Partizana

pre 11 godina

Ne treba pljuvati po momku, bio je ubedljivo najbolji i najopasniji igrač Partizana na terenu. Ima veliki talenat, dobru tehniku i strašno ubrzanje kojim lako, u par koraka, prolazi fizički dominantije igrače - ko je gledao utakmicu protiv Belgije, mogao je da se uveri. Samo da ga zaobiđu povrede, i poradi malo na snazi, biće vrhunski igrač, čemu će doprineti i prelazak u neki veći klub, i treniranje sa ozbiljnijom ekipom i stručnim štabom. Samo napred momak

Zak

pre 11 godina

Dugo Partizan nije odigrao ovakav mec na evrosceni, kod Stanojevica se recimo ne secam ovakvog. Vermez pokazao da ima njuh za evroutakmice, valjda je trenerski sazreo. Ne verujem sta pisem! Kad Kasano moze da promasi PRAZAN gol iz STAVA, moze i Markovicu HANDANOVIC da ODBRANI sut iz TRKA.

Vlada

pre 11 godina

Ajde lozite se na Markovica, igraca koji je daleko od vrhunske klase, hteli vi to da priznate ili ne... Sterling npr. je izmislio fudbal za Markovica! Lozite se da ste za malo pobedili Inter, koji Inter?? Inter bez Snajdera, Samuela, Nagamota, Kivua, Ranokije, Gargana, Stankovica, Zaneti i Milito ulaze sa klupe, jel to inter kojeg ste za malo pobedili veliki poznavaoci fudbala...??

Звездаш

pre 11 godina

Е овакав фудбал се цени што је играо Партизан!
Покажеш жабарима у самом старту зубе и улије им се несигурност у редовима Интера!
Овако ако одиграју у Београду,угазиће Интер!!!
и ово треба свим клубовима пример да буде када се иде на страну како треба мушки ући у игру!
оно је синоћ била права екипа и свака част момци још једном!

Boško

pre 11 godina

Nemaš zbog čega da se izvinjavaš, dešava se i mnogo iskusnijim i kvalitetnijim igračima. Klinac ima tek 18 godina. Sinoć niste imali sreće, kao i mi protiv Bordoa, ali šta je tu je. Surove su evropske lekcije. Pozdrav od delije!

samo hrabro

pre 11 godina

Nema sta da se lazar da se izvinjava, partizanovim navijacima ima da se izvinini nemanja tomic za ko zna koju utakmicu u kontinuitetu igra mlako, plasljivo tipicno za alibi igraca, nigdje ga nije bilo na terenu, jedino sto je pokusao je glupavi bicikl u mjestu koji ne prolazi u super ligi, on kao jedan od iskusnijih je trebao preuzeti odgovornost na ovoj utakmici ali on nema snage za to jer nije kvalitetan igrac, svaki duel u koji ulazi neca tomic prvo misli na svoje noge i ulazi u duel kao djevojcica. ajde neka mi neko kaze koju je utakmicu neca tomic odigrao sem one sa amaterima sa malte, meni nije jasno cime je on zasluzio povjerenje trenera, miljkovic je los ali makar ulazi u duele, probija se grijesi ali se trudi, medo i lola malo pogubljeni na sredini ali se bore, sale ko sale kapiten, pa i mladi jojic udje u duel, udje u sansu, a tomic tomic nista i to veliko nista vec dugo.

Barjaktar

pre 11 godina

Ma ljudi, momce je dominiralo......prolazio je pored igraca intera ko da ima WRC motor u sebi......svaka cast KLINJO....Leti visoko!!!!!

Onaj

pre 11 godina

Pre neki mesec Zvezda sada i Partizan. Jedna dobra utakmica protiv trece, nemotivisane, postave nekog velikog kluba ne znaci da je nas fudbal na dobrom putu. Naprotiv na ocajnom je. I Zvezda i Partizan hteli mi to da priznamo ili ne, ispali bi iz druge Italijanske lige.

Aligator

pre 11 godina

On je klinac od 18 godina i ako on treba da nam bude nosilac ekipe onda treba da ugasimo fudbal mali je pokazao da zna da igra fudbal i to ne moze niti jedan zvezdas da mu ospori moze samo da se nervira..

niski kartel

pre 11 godina

Lazar ima 18 godina,ejjj treba igrati jos dve godine da bi bio igrac koji ima tek 20!!!Decko ce igrati za neki od najboljih klubova Evrope,a ovi iz Partizana ce podeliti pare od njega,bruka!!!!

Kokos

pre 11 godina

Dečko ima samo 18 godina, pokazao je sinoć vanserijskui talenat i bio najbolji igrač na terenu u jednoj jakoj evropskoj utakmici, protiv jedne od najboljih ekipa italijanske Serije A.Samo zlonamjerni mogu da kritikuju dečka i pričaju kako nije dao gol u nijednoj važnoj utakmici. A koliko on to važnih utakmica ima iza sebe, pa on ima samo 18 godina. Mnogi sa toliko godina ne umiju pošteno ni nos da obrišu, a Marković je bez pardona odigrao sjajnu utakmicu, dav je dao gol sada bi svi pričali o geniju. Biće golova i pobjeda, napraviće Marković veliku karijeru, samo naprijed dječaće!!!

galtar

pre 11 godina

ja kao delija cestitam momcima na jucerasnjoj utakmici,pogotovo malom markovicu i mitrovicu. ali zajednicka greska je dizanje nasih klinaca u nebesa,mi lazovica,vi markovica, koji odigraju samo dobro evropske tekme,a onda ih nema nigde u nasoj nikakvoj ligi. treba oni jos mnogo da treniraju,i na treningu i posle njega,da bi postali svetski igraci. naravno tu su lukic i djuric. da ih prodaju par godina pre vremena da uzmu sebi neku kintu

*-*

pre 11 godina

Ako ovi sto pljuju Lazara nisu Zvezdasi koji se predstavljaju kao Grobari onda nesto nije u redu... Markec je ubedljivo bio najbolji nas igrac sinoc. U pojedinim trenucima sam mislio da je Mesi na terenu, prolazio je pored igraca koji vrede desetine miliona evra kao pored petlica!

SveU16

pre 11 godina

Nema izvinjavanja, nema uopšte priče o promašenim šansama, neuspelim driblinzima itd. To je za luzere. Treba da ostaneš posle treninga i da šutiraš hiljade puta iz svih mogućih situacija, pošto vidim da na treningu to ne radite ni vi ni ovi moji. To radi i C. Ronaldo i Mesi, a radio je nekad i Dražen Petrović.

Milos

pre 11 godina

Pa dobro mu je rekao Zaneti oni idu dalje mi ne idemo nigde.Inace Lazar Markovic je isti ko Mesi samo nema sut ko mesi ne daje golove ko Mesi ne dribla ko Mesi NIJE brz ko Mesi.....inace sve ostalo ko Mesi.Kako ih mozete samo porediti nije mi jasno uopste

Живорад партиота

pre 11 godina

Због чега се овај момак извињава? Па одлично је играо и показао да је посебан таленат. Када фудбалер зна све оно што је он показао, реализација може да се научи појачаним тренингом.
Наиме, шпиц играч мора да буде јак и брз. Значи физички изнад просека а то се добија тренингом.

Komanchero

pre 11 godina

Ne sećam se da je Lazar Marković ikada postigao neki važan gol za Partizan, neka me neko ispravi ako grešim. Mislim da je on izvikan igrač i da se uplašio kad je izbio sam pred golmana. Srce mu je sišlo u pete. Treba mao poraditi na psihološkom planu.

vlada-so

pre 11 godina

nesrećno smo izgubili ali će kasa posle jučerašnjeg maestralnog nastupa markovića biti punija bar za par miliona.i da ne zaboravim mitrovića,on je zver i odavno se na našoj sceni nije pojavio takav centarfor,treba ga što više forsirati da bi sutra mogao da se nosi sa raznim pepeima,terijima i ostalim bučerima.
p.s.ne treba da se izvinjavate,dali ste sebe na terenu i navijači to cene i poštuju.

qqlele

pre 11 godina

Ne brini Markec, izvinjenje prihvaćeno!!! Sećam se Divca i njegovih "koraka" protiv tadašnjeg Sovjetskog Saveza i trojke koja je kao kazna usledila i dovela do našeg poraza. I tada je bilo onih koji su imali svašta ružno da kažu o Vladi. Međutim, on je iz svega toga izašao mnogo jači i postao to što je postao i imao karijeru za divljenje. Siguran sam da će i Markes imati sličnu sudbinu. Momci su odigrali fenomenalno i svaka im čast na tome. Sada bi Uprava (akoje uopšte imamo) trebala da odluči. Da li će kao KK Partizan da zadrži ove momke naredne sezone (jer sam ubeđen da će KK sa dečurlijom koju imamo da gazi i po Evropi sledeće godine, ne samo po lokalu) ili će sve ove klince, po starom običaju da rasproda već u januaru? Neka se g-din Đurić i ekipa kojom je okružen zapita, koliko će svi ovi klinci (Marković, Ninković, Jojić, Mitrović...) vredeti za dve ili tri godine i ono što je još važnije kakva bi to ekipa bila da izgura tri - četiri sezone na okupu? Nažalost, mislim da Đura i ekipa nemaju ovakvu viziju Partizana. U svakom slučaju, svaka čast momci!!

mateja kezman

pre 11 godina

NIje problem sto si ti promasio zicer, nego sto Partizan nema spica koji ume da da zicer... Stefan Scepovic i njegove vratolomije, Zabija koji cele godine nije dosao ni u situaciju da promasi zicer, Marko Scepovic kome treba bar jos 3 meseca da se vrati u takmicarski ritam i ti... od vas cetvorice ne moze ni jedan Nemanja Nikolic da se napravi... na zalost... Jedina svetla tacka je Mitrovic, koga da nije bilo u Norveskoj mi bi juce samo basket gledali...

stevan

pre 11 godina

Dosta sa pljuvanjem decka, sigurno bi on sam najvise voleo da je postigao taj gol, ali nazalost nije. Partizan je veceras odigrao sasvim solidno ako se uzmu u obzir i one prve dve utakmice. Vidi se da je timu potrebno iskustvo koje nazalost nikad nece steci u nasoj ligi. Godisnje se odigraju 2-3 velike utakmice, i u tim mecevima vise ima koskanja i incidenata nego samog fudbala (pricam o mecevima sa Zvezdom)
Potrebna nam je Balkanska liga i to se iz aviona vidi...mozda ne za pocetak sa Hrvatskim klubovima, ali neku kup-ligu sa Bugarima, Rumunima, Grcima...bi nam dosla kao kec na deset.

Aleksa

pre 11 godina

"Ne preterujem kad kazem da je mali brzi sa loptom i od ronalda i mesija..."
(neklete, 25. oktobar 2012 22:07)
Preporučujem (+82)
Ne preporučujem (-8)

Preterujes. Debelo. Mali jeste brz, videlo se da "moze kada hoce", ali nije nigde ni blizu navedenih vrhunskih fudbalera. Nemojmo se zanositi.

Forever PFC

pre 11 godina

Ne zelim da nipodastavam dobro odigranu utakmicu Partizana, ali Inter osim imena nema vise nista, sto se vidi iz aviona! Lazare nije problem sto si promasio zicer protiv Intera, problem je sto konstantno masis!!!

tropa

pre 11 godina

Imao si gomilu prilika da treses mreze, do sada!

Valjda ces shvatiti koliko je i nama znacio tvoj "nonsalantni" sut u golmana pred kraj. Jel to rasni napadac?

Ili jesi ili nisi, nema tu izvinjavanja...

defender

pre 11 godina

E kako se smorio Palasio kad uđe ona tralja. A lepo gađao golmana (kako beše ime?)... Sad im onako matorim ne gine borba na dva fronta, a nemaju snage ni za seriju A. Pazi, Zaneti je 21 (dvadeset jednu) godinu stariju od Markeca!
Sprdnja. A mi se primili...

Aca...

pre 11 godina

Ocelaveh bre pored one tvoje stative i onog nesrecnog 88-og minuta! :) Samo napred, gore glavu i da im zavuces bar dva komada za dve nedelje i sve ti je oprosteno! :D

Danilo

pre 11 godina

Još prošle godine kada je bio u najvećeoj krizi,pisao sam za njega da je verovatno najveći talenat našeg fudbala poslednjih nekoliko godina.
Ko prati i voli fudbal-vidi takve talente iz aviona.
Način na koji je večeras ovaj klinac prolazio pored veterana Intera i dolazio u šanse samo pokazuje da je reč o talentu evropskih razmera.
Uživajmo dok je ovde,za neki mesec gledaćemo ga u nekom gigantu...

Aligator

pre 11 godina

Pljuvaci iz stolice i delije sa maskama navijaca Partizana realno odavno nisam video da je Partizan ovako dobro odigrao na prvu loptu bez straha sa malo gresaka protiv tima koji je 20 ili 30 puta skuplji u gostima i nije mi zao sto smo izgubili na ovakav nacin a komsije malo uhvatila prpa koliko vidim...

Grobar_

pre 11 godina

Vi koji posle ovakvog meca i protivnika sa 100 puta vecim budzetom od naseg iznosite kritike , zaboravite PARTIZAN I pocnite da navijate na primer za Novi Pazar! SVAKA CAST IGRACIMA I NAVIJACIMA,VOLIM PARTIZAN

moma

pre 11 godina

Vi sto kritikujete Markovica setite se kakvu je sansu propustio Kasano,Markovicu samo napred sve ce to doci na svoje mesto najbolji si u drzavi.......

Shearer

pre 11 godina

Kako vas nije sramota da napadate Markovića!!! Dečko je odigrao vrhunski. Pa šta, nije iskoristio šansu. On je onu prvu sam stvorio,i šutirao vrhunski. Koliko puta se vraćao u odbranu, koliko puta je protnuo loptu kroz noge Interovim igračima i iznudio prekšaja. Za mene su Petrović, Ostojić, Ivanov, Ilić, Kamara, Marković i Mitrović odigrali vrhunski, Smiljanić i Tomić bili su prosek dok su Miljković i Volkov bili očajni. Nadam se da će Pauljević i Lazevski nastupiti u BG protiv Intera pošto ova dvojica kao da se plaše da ugroze gol protivnika. Večeras smo igrali sa 8 igrača i golmanom.

fenomen

pre 11 godina

Sve si mi "zivce pokido" sa onom stativom i ovim neiskoriscenim zicerom. Nemoj da mi se izvinjavas nego mi lepo posalji 1% od tvog sledeceg transfera. Jedino tako prihvatam izvinjenje.
Poz...

B9

pre 11 godina

Evo i ja se tebi izvinjavam zbog ovih pljuvača malodušnih,koji ne mogu da shvate poentu,kolika je čast voleti Partizan a pobeda i poraza će uvek biti

fukare tz

pre 11 godina

gledao sam utakmicu partizan napokon lici na ekipu nesretno su izgubili,stavise navijac sam intera markovic se veceras PRODAO kako je dobro igrao a vi nastavite pljuvat sve redom niko i nista vam nevalja

357

pre 11 godina

Odigrao odlicno celu utakmicu, ali sta da se kaze posle takvog promasaja u tako bitnoj utakmici... Koliko god da si mlad i neiskusan kad se izadje 1 na 1 sa golmanom tu nema promasaja. N e bi ni toliko bolelo da nisu u sledecem napadu dali gol!

Top Wash

pre 11 godina

Lazaru puna podrska!!! Iako nije dao gol odigrao je vise nego odlicnu utakmicu i bio nas najbolji i najopasniji igrac i potvrdio ogroman talenat i potencijal. Kazu promasio sa 7m ali je da bi dosao u tu sansu pretrco 70 istih. Ipak je on klinac, 94god, srednjoskolac, vreme radi za njega, da ostane normalan u pogledu nekih nefudbalskih stvari i potpuno se posveti treningu i fudbalu uveren sam da ce u buducnosti biti igrac svetske klase i lider reprezentacije (nazolst ne i partizana jer verujem da ce ga prodati u junauaru ili na leto).

ivan kg

pre 11 godina

Markec sve je ok, realno navise problema je pravio Interu, nisu mogli da ga stignu ni motor da su imali u nogama. Handanovic je dobar golman, sacekao te, nekad se da gol i iz slabijeg suta nego sto je ovaj bio. A vi pljuvaci da cutite, zavist usmerite na drugu stranu, ovaj momak ima 18 godina i ima sve predispozicije da bude vrhunski fudbaler

MDN

pre 11 godina

Hvala ti Lazo sto sam se posle duze vremena osetio kao da gledam KK Partizan.Poraz protiv velikana,ali nakon krvave i sjajne borbe.Bravo momci,kad se ovako borite mozete uvek da izgubite,jer cemo znati da ste dali svoj maksimum.I tada cu Partizane znaj da te volim ja!

Milan

pre 11 godina

Treba da se izvinjavas samo ako:
- nisi dao sve od sebe u svakoj situaciji
- ako si izlazio, pijancio, kockao se u prethodnom periodu
- ako si dolazio umoran na treninge zbog gore navedenih stvari
- ako si uobrazio da si postao igracina
- ako ne osecas Partizan kao jedini klub na svetu
- ako postujes nasu upravu
- ako ne postujes trenera i saigrace

Za sve ostalo nema potrebe da se izvinjavas, daces ga drugi put, pa promasaji su sastavni deo fudbala

KODAR78

pre 11 godina

Nemate sta i kome da se izvinjavate posle ovakve muske igre, ponosni smo na vas, lepo je veceras biti grobar i posle poraza. Samo da se ovako nastavi da ekipa ostane na okupu sto duze a dace bog docice i rezultati nadajmo se vec u sledecem kolu protiv istog protivnika, napunimo stadion i budimo uz ove mlade momke koji su pokazali da mogu ravnopravno da se nose i sa dojucerasnjim prvakom Evrope.

mikicar

pre 11 godina

Nemas ti sta da se izvinjavas, nisi ti kriv sto nemas jake utakmice u nogama kao drugi klinci po Evropi. Odigrao si odlicno, da nije tebe bilo ne bismo ni imali nekih sansi u napadu. Samo nastavi tako, nemoj da klones duhom.

grobar

pre 11 godina

nema izvinjena!!! bravo majstore odlicna utakmica!!
samo napred sledeci put ces ga dati znamo to svi!!!
samo tako nastavite i u bg-u i u svim sledecim utakmicama!!1
napred partizan!!!

telegraf

pre 11 godina

Lazare, odigrao si sjajno. Nikome ne treba da se izvinjavas. Sa 18 godina ubedljivo najbolji igrac na terenu. Sad nije htela u gol ali ce ti se vratiti kad tad. Vi koji pljujete Lazara razmislite malo kako bismo izgledali bez njega.

Tetreb

pre 11 godina

Celo vece citam lose komentare o Markovicu. A da su igrali "glavni" napadaci, "pojacanja," Scepovici i Zubija, ne bi uopste ni dosli do ovih sansi sto smo imali. Podrska Markovicu, samo nastavi da se trudis i ostavljas srce na terenu kao i do sada i bar od mene neces imati nikakvih zamerki

majstor

pre 11 godina

E moj sinko, ovo ti je peti promašeni zicer 1 na 1 od starta sezone. Posle treninga minimum 20 ponavljanja ti i Radiša sami 1 na 1. Prosek MORA da ti bude 16/20. Prosto je tako.

Vanja

pre 11 godina

Nema potrebe da se izvinjavas ,kada si pogodio stativu dao si nadu svim navijacima da Partizan nesto ipak moze protiv Intera. Fenomenalno si odigrao utakmicu kao i svi ostali, bravo i za grobare. PARTIZAN!

DomiNIrAJ

pre 11 godina

Markec i pored promasaja si bio najbolji, jedini koji je ugrozavao gol Intera. Svaka cast svima na borbenoj i hrabroj igri... Dzigi je morao da dobije sansu ako ne od starta onda bar pre Jojica!!!!!

Mija

pre 11 godina

Pa daj gol,covece,daj gol,da li je moguce da odande ne mozes da ga das?! Ma kome treba tvoje izvinjenje,kome treba "idemo dalje",gde,bre,da idemo kad ne mozemo da damo gol sa 7 metara,bre,gdeee?!

no

pre 11 godina

Najjače mi je ovo "pokazali smo karakter". Po čemu? Je l' zna ovaj golman šta je time hteo da kaže ili je to čuo na konferencijama za štampu pa i on rekao?

boki

pre 11 godina

Mi smo mladi i neiskusni. Nismo imali srece. Izvucicemo pouke.Visoka je trava... dajte smislite nesta originalnije, bar se potrudite da naucite jos neku frazu.I sta znaci to izvinjavanje ko uvede tu glupost? Kao inace dajem ovakve golove ko od sale, cepam mreze, al eto danas promasih, ne znam shta mi je bilo pa se izvinjavam tra la la...

neklete

pre 11 godina

Decko nema sta da se izvinjavas, nego posle svakog treninga da ostajes jos sat vremena ako treba i vezbas 1 na 1 sa golmanom.
Ovo ti je 50-i ovakav promasaj za godinu dana.
Moras bre mnogo hrabrije, evo vec godinu dana te gledam i tacno znam kad izadjes sam pred golmana da nema nsita, jednostavno uzentas se nacisto, odseku ti se noge.
I ne plasi se prostora, vidis da ne moze niko da te stigne.
Ne preterujem kad kazem da je mali brzi sa loptom i od ronalda i mesija, samo mora bre mnogo hrabrije da juri ka golu i na odbranu.
I onaj Mitrovic mi deluje ko da ga boli uvo za sve.
Neverovatno kako klinci od 18 godina umesto da grizu jos vise, rade sve suprotno.

Pele

pre 11 godina

Kakvo izvinjenje, realno, najbolji na terenu, u gomili situacija izneo loptu ispred naseg gola i otvorio kontru. I kod sanse je prethodno isprintao dobrih 50 metara i napravio visak. To su neke stvari koje se retko vidjaju u nasem fudbalu. A sto se tice realizacije, primetan veliki strah. Neko treba da poradi na tome sa tim deckom, mada nazalost, s obzirom na to kakvi ljudi rade sa njim, moze samo da ocekuje jos veci pritisak.

Nemanja

pre 11 godina

Zašto se izvinjava?
Odlično je odigrao utakmicu, a u dve šanse zaista nije imao sreće.
U prvoj šansi izgledao je kao Mesijev klon, ulazak sa krila u šesnaest, munjevit dribling i šut iz kolena i nažalost stativa.
U drugoj šansi je dobro istrčao kontru, otvorio se i šutnuo pored golmana koji je na neverovatan, majstorski način intervenisao i spasio Inter.
Lazare, svaka čast na partiji na Meaci!

Republika Srpska

pre 11 godina

Nemamo ti sta oprostiti, odigrao si maestralno, mogao je i Inter prije tvoje prilike postici bar 2 pogotka...Samo naprijed, glavu gore i postani veliki igrac, a iznad svega pobjednik!

dragovic

pre 11 godina

nema veze,glavu gore i daj ga na derbiju...vidis da im se u komentarima vidi ogroman strah zbog nase igre,preplaseni su i znaju da im sledi isto ko i u novembru prosle godine...
p.s.ono je bilo najbolje navijanje nekih nasih navijaca u evropi u zadnjih 10 godina...

Tetreb

pre 11 godina

Celo vece citam lose komentare o Markovicu. A da su igrali "glavni" napadaci, "pojacanja," Scepovici i Zubija, ne bi uopste ni dosli do ovih sansi sto smo imali. Podrska Markovicu, samo nastavi da se trudis i ostavljas srce na terenu kao i do sada i bar od mene neces imati nikakvih zamerki

Milan

pre 11 godina

Treba da se izvinjavas samo ako:
- nisi dao sve od sebe u svakoj situaciji
- ako si izlazio, pijancio, kockao se u prethodnom periodu
- ako si dolazio umoran na treninge zbog gore navedenih stvari
- ako si uobrazio da si postao igracina
- ako ne osecas Partizan kao jedini klub na svetu
- ako postujes nasu upravu
- ako ne postujes trenera i saigrace

Za sve ostalo nema potrebe da se izvinjavas, daces ga drugi put, pa promasaji su sastavni deo fudbala

dragovic

pre 11 godina

nema veze,glavu gore i daj ga na derbiju...vidis da im se u komentarima vidi ogroman strah zbog nase igre,preplaseni su i znaju da im sledi isto ko i u novembru prosle godine...
p.s.ono je bilo najbolje navijanje nekih nasih navijaca u evropi u zadnjih 10 godina...

Mija

pre 11 godina

Pa daj gol,covece,daj gol,da li je moguce da odande ne mozes da ga das?! Ma kome treba tvoje izvinjenje,kome treba "idemo dalje",gde,bre,da idemo kad ne mozemo da damo gol sa 7 metara,bre,gdeee?!

neklete

pre 11 godina

Decko nema sta da se izvinjavas, nego posle svakog treninga da ostajes jos sat vremena ako treba i vezbas 1 na 1 sa golmanom.
Ovo ti je 50-i ovakav promasaj za godinu dana.
Moras bre mnogo hrabrije, evo vec godinu dana te gledam i tacno znam kad izadjes sam pred golmana da nema nsita, jednostavno uzentas se nacisto, odseku ti se noge.
I ne plasi se prostora, vidis da ne moze niko da te stigne.
Ne preterujem kad kazem da je mali brzi sa loptom i od ronalda i mesija, samo mora bre mnogo hrabrije da juri ka golu i na odbranu.
I onaj Mitrovic mi deluje ko da ga boli uvo za sve.
Neverovatno kako klinci od 18 godina umesto da grizu jos vise, rade sve suprotno.

telegraf

pre 11 godina

Lazare, odigrao si sjajno. Nikome ne treba da se izvinjavas. Sa 18 godina ubedljivo najbolji igrac na terenu. Sad nije htela u gol ali ce ti se vratiti kad tad. Vi koji pljujete Lazara razmislite malo kako bismo izgledali bez njega.

Vanja

pre 11 godina

Nema potrebe da se izvinjavas ,kada si pogodio stativu dao si nadu svim navijacima da Partizan nesto ipak moze protiv Intera. Fenomenalno si odigrao utakmicu kao i svi ostali, bravo i za grobare. PARTIZAN!

boki

pre 11 godina

Mi smo mladi i neiskusni. Nismo imali srece. Izvucicemo pouke.Visoka je trava... dajte smislite nesta originalnije, bar se potrudite da naucite jos neku frazu.I sta znaci to izvinjavanje ko uvede tu glupost? Kao inace dajem ovakve golove ko od sale, cepam mreze, al eto danas promasih, ne znam shta mi je bilo pa se izvinjavam tra la la...

grobar

pre 11 godina

nema izvinjena!!! bravo majstore odlicna utakmica!!
samo napred sledeci put ces ga dati znamo to svi!!!
samo tako nastavite i u bg-u i u svim sledecim utakmicama!!1
napred partizan!!!

SveU16

pre 11 godina

Nema izvinjavanja, nema uopšte priče o promašenim šansama, neuspelim driblinzima itd. To je za luzere. Treba da ostaneš posle treninga i da šutiraš hiljade puta iz svih mogućih situacija, pošto vidim da na treningu to ne radite ni vi ni ovi moji. To radi i C. Ronaldo i Mesi, a radio je nekad i Dražen Petrović.

B9

pre 11 godina

Evo i ja se tebi izvinjavam zbog ovih pljuvača malodušnih,koji ne mogu da shvate poentu,kolika je čast voleti Partizan a pobeda i poraza će uvek biti

Forever PFC

pre 11 godina

Ne zelim da nipodastavam dobro odigranu utakmicu Partizana, ali Inter osim imena nema vise nista, sto se vidi iz aviona! Lazare nije problem sto si promasio zicer protiv Intera, problem je sto konstantno masis!!!

stevan

pre 11 godina

Dosta sa pljuvanjem decka, sigurno bi on sam najvise voleo da je postigao taj gol, ali nazalost nije. Partizan je veceras odigrao sasvim solidno ako se uzmu u obzir i one prve dve utakmice. Vidi se da je timu potrebno iskustvo koje nazalost nikad nece steci u nasoj ligi. Godisnje se odigraju 2-3 velike utakmice, i u tim mecevima vise ima koskanja i incidenata nego samog fudbala (pricam o mecevima sa Zvezdom)
Potrebna nam je Balkanska liga i to se iz aviona vidi...mozda ne za pocetak sa Hrvatskim klubovima, ali neku kup-ligu sa Bugarima, Rumunima, Grcima...bi nam dosla kao kec na deset.

Aligator

pre 11 godina

Pljuvaci iz stolice i delije sa maskama navijaca Partizana realno odavno nisam video da je Partizan ovako dobro odigrao na prvu loptu bez straha sa malo gresaka protiv tima koji je 20 ili 30 puta skuplji u gostima i nije mi zao sto smo izgubili na ovakav nacin a komsije malo uhvatila prpa koliko vidim...

fukare tz

pre 11 godina

gledao sam utakmicu partizan napokon lici na ekipu nesretno su izgubili,stavise navijac sam intera markovic se veceras PRODAO kako je dobro igrao a vi nastavite pljuvat sve redom niko i nista vam nevalja

DomiNIrAJ

pre 11 godina

Markec i pored promasaja si bio najbolji, jedini koji je ugrozavao gol Intera. Svaka cast svima na borbenoj i hrabroj igri... Dzigi je morao da dobije sansu ako ne od starta onda bar pre Jojica!!!!!

vlada-so

pre 11 godina

nesrećno smo izgubili ali će kasa posle jučerašnjeg maestralnog nastupa markovića biti punija bar za par miliona.i da ne zaboravim mitrovića,on je zver i odavno se na našoj sceni nije pojavio takav centarfor,treba ga što više forsirati da bi sutra mogao da se nosi sa raznim pepeima,terijima i ostalim bučerima.
p.s.ne treba da se izvinjavate,dali ste sebe na terenu i navijači to cene i poštuju.

357

pre 11 godina

Odigrao odlicno celu utakmicu, ali sta da se kaze posle takvog promasaja u tako bitnoj utakmici... Koliko god da si mlad i neiskusan kad se izadje 1 na 1 sa golmanom tu nema promasaja. N e bi ni toliko bolelo da nisu u sledecem napadu dali gol!

Aligator

pre 11 godina

On je klinac od 18 godina i ako on treba da nam bude nosilac ekipe onda treba da ugasimo fudbal mali je pokazao da zna da igra fudbal i to ne moze niti jedan zvezdas da mu ospori moze samo da se nervira..

Nemanja

pre 11 godina

Zašto se izvinjava?
Odlično je odigrao utakmicu, a u dve šanse zaista nije imao sreće.
U prvoj šansi izgledao je kao Mesijev klon, ulazak sa krila u šesnaest, munjevit dribling i šut iz kolena i nažalost stativa.
U drugoj šansi je dobro istrčao kontru, otvorio se i šutnuo pored golmana koji je na neverovatan, majstorski način intervenisao i spasio Inter.
Lazare, svaka čast na partiji na Meaci!

Aca...

pre 11 godina

Ocelaveh bre pored one tvoje stative i onog nesrecnog 88-og minuta! :) Samo napred, gore glavu i da im zavuces bar dva komada za dve nedelje i sve ti je oprosteno! :D

moma

pre 11 godina

Vi sto kritikujete Markovica setite se kakvu je sansu propustio Kasano,Markovicu samo napred sve ce to doci na svoje mesto najbolji si u drzavi.......

niski kartel

pre 11 godina

Lazar ima 18 godina,ejjj treba igrati jos dve godine da bi bio igrac koji ima tek 20!!!Decko ce igrati za neki od najboljih klubova Evrope,a ovi iz Partizana ce podeliti pare od njega,bruka!!!!

galtar

pre 11 godina

ja kao delija cestitam momcima na jucerasnjoj utakmici,pogotovo malom markovicu i mitrovicu. ali zajednicka greska je dizanje nasih klinaca u nebesa,mi lazovica,vi markovica, koji odigraju samo dobro evropske tekme,a onda ih nema nigde u nasoj nikakvoj ligi. treba oni jos mnogo da treniraju,i na treningu i posle njega,da bi postali svetski igraci. naravno tu su lukic i djuric. da ih prodaju par godina pre vremena da uzmu sebi neku kintu

Grobar_

pre 11 godina

Vi koji posle ovakvog meca i protivnika sa 100 puta vecim budzetom od naseg iznosite kritike , zaboravite PARTIZAN I pocnite da navijate na primer za Novi Pazar! SVAKA CAST IGRACIMA I NAVIJACIMA,VOLIM PARTIZAN

*-*

pre 11 godina

Ako ovi sto pljuju Lazara nisu Zvezdasi koji se predstavljaju kao Grobari onda nesto nije u redu... Markec je ubedljivo bio najbolji nas igrac sinoc. U pojedinim trenucima sam mislio da je Mesi na terenu, prolazio je pored igraca koji vrede desetine miliona evra kao pored petlica!

Aleksa

pre 11 godina

"Ne preterujem kad kazem da je mali brzi sa loptom i od ronalda i mesija..."
(neklete, 25. oktobar 2012 22:07)
Preporučujem (+82)
Ne preporučujem (-8)

Preterujes. Debelo. Mali jeste brz, videlo se da "moze kada hoce", ali nije nigde ni blizu navedenih vrhunskih fudbalera. Nemojmo se zanositi.

majstor

pre 11 godina

E moj sinko, ovo ti je peti promašeni zicer 1 na 1 od starta sezone. Posle treninga minimum 20 ponavljanja ti i Radiša sami 1 na 1. Prosek MORA da ti bude 16/20. Prosto je tako.

Живорад партиота

pre 11 godina

Због чега се овај момак извињава? Па одлично је играо и показао да је посебан таленат. Када фудбалер зна све оно што је он показао, реализација може да се научи појачаним тренингом.
Наиме, шпиц играч мора да буде јак и брз. Значи физички изнад просека а то се добија тренингом.

ivan kg

pre 11 godina

Markec sve je ok, realno navise problema je pravio Interu, nisu mogli da ga stignu ni motor da su imali u nogama. Handanovic je dobar golman, sacekao te, nekad se da gol i iz slabijeg suta nego sto je ovaj bio. A vi pljuvaci da cutite, zavist usmerite na drugu stranu, ovaj momak ima 18 godina i ima sve predispozicije da bude vrhunski fudbaler

Danilo

pre 11 godina

Još prošle godine kada je bio u najvećeoj krizi,pisao sam za njega da je verovatno najveći talenat našeg fudbala poslednjih nekoliko godina.
Ko prati i voli fudbal-vidi takve talente iz aviona.
Način na koji je večeras ovaj klinac prolazio pored veterana Intera i dolazio u šanse samo pokazuje da je reč o talentu evropskih razmera.
Uživajmo dok je ovde,za neki mesec gledaćemo ga u nekom gigantu...

Kokos

pre 11 godina

Dečko ima samo 18 godina, pokazao je sinoć vanserijskui talenat i bio najbolji igrač na terenu u jednoj jakoj evropskoj utakmici, protiv jedne od najboljih ekipa italijanske Serije A.Samo zlonamjerni mogu da kritikuju dečka i pričaju kako nije dao gol u nijednoj važnoj utakmici. A koliko on to važnih utakmica ima iza sebe, pa on ima samo 18 godina. Mnogi sa toliko godina ne umiju pošteno ni nos da obrišu, a Marković je bez pardona odigrao sjajnu utakmicu, dav je dao gol sada bi svi pričali o geniju. Biće golova i pobjeda, napraviće Marković veliku karijeru, samo naprijed dječaće!!!

Republika Srpska

pre 11 godina

Nemamo ti sta oprostiti, odigrao si maestralno, mogao je i Inter prije tvoje prilike postici bar 2 pogotka...Samo naprijed, glavu gore i postani veliki igrac, a iznad svega pobjednik!

Shearer

pre 11 godina

Kako vas nije sramota da napadate Markovića!!! Dečko je odigrao vrhunski. Pa šta, nije iskoristio šansu. On je onu prvu sam stvorio,i šutirao vrhunski. Koliko puta se vraćao u odbranu, koliko puta je protnuo loptu kroz noge Interovim igračima i iznudio prekšaja. Za mene su Petrović, Ostojić, Ivanov, Ilić, Kamara, Marković i Mitrović odigrali vrhunski, Smiljanić i Tomić bili su prosek dok su Miljković i Volkov bili očajni. Nadam se da će Pauljević i Lazevski nastupiti u BG protiv Intera pošto ova dvojica kao da se plaše da ugroze gol protivnika. Večeras smo igrali sa 8 igrača i golmanom.

Pele

pre 11 godina

Kakvo izvinjenje, realno, najbolji na terenu, u gomili situacija izneo loptu ispred naseg gola i otvorio kontru. I kod sanse je prethodno isprintao dobrih 50 metara i napravio visak. To su neke stvari koje se retko vidjaju u nasem fudbalu. A sto se tice realizacije, primetan veliki strah. Neko treba da poradi na tome sa tim deckom, mada nazalost, s obzirom na to kakvi ljudi rade sa njim, moze samo da ocekuje jos veci pritisak.

MDN

pre 11 godina

Hvala ti Lazo sto sam se posle duze vremena osetio kao da gledam KK Partizan.Poraz protiv velikana,ali nakon krvave i sjajne borbe.Bravo momci,kad se ovako borite mozete uvek da izgubite,jer cemo znati da ste dali svoj maksimum.I tada cu Partizane znaj da te volim ja!

fenomen

pre 11 godina

Sve si mi "zivce pokido" sa onom stativom i ovim neiskoriscenim zicerom. Nemoj da mi se izvinjavas nego mi lepo posalji 1% od tvog sledeceg transfera. Jedino tako prihvatam izvinjenje.
Poz...

Top Wash

pre 11 godina

Lazaru puna podrska!!! Iako nije dao gol odigrao je vise nego odlicnu utakmicu i bio nas najbolji i najopasniji igrac i potvrdio ogroman talenat i potencijal. Kazu promasio sa 7m ali je da bi dosao u tu sansu pretrco 70 istih. Ipak je on klinac, 94god, srednjoskolac, vreme radi za njega, da ostane normalan u pogledu nekih nefudbalskih stvari i potpuno se posveti treningu i fudbalu uveren sam da ce u buducnosti biti igrac svetske klase i lider reprezentacije (nazolst ne i partizana jer verujem da ce ga prodati u junauaru ili na leto).

mikicar

pre 11 godina

Nemas ti sta da se izvinjavas, nisi ti kriv sto nemas jake utakmice u nogama kao drugi klinci po Evropi. Odigrao si odlicno, da nije tebe bilo ne bismo ni imali nekih sansi u napadu. Samo nastavi tako, nemoj da klones duhom.

tropa

pre 11 godina

Imao si gomilu prilika da treses mreze, do sada!

Valjda ces shvatiti koliko je i nama znacio tvoj "nonsalantni" sut u golmana pred kraj. Jel to rasni napadac?

Ili jesi ili nisi, nema tu izvinjavanja...

qqlele

pre 11 godina

Ne brini Markec, izvinjenje prihvaćeno!!! Sećam se Divca i njegovih "koraka" protiv tadašnjeg Sovjetskog Saveza i trojke koja je kao kazna usledila i dovela do našeg poraza. I tada je bilo onih koji su imali svašta ružno da kažu o Vladi. Međutim, on je iz svega toga izašao mnogo jači i postao to što je postao i imao karijeru za divljenje. Siguran sam da će i Markes imati sličnu sudbinu. Momci su odigrali fenomenalno i svaka im čast na tome. Sada bi Uprava (akoje uopšte imamo) trebala da odluči. Da li će kao KK Partizan da zadrži ove momke naredne sezone (jer sam ubeđen da će KK sa dečurlijom koju imamo da gazi i po Evropi sledeće godine, ne samo po lokalu) ili će sve ove klince, po starom običaju da rasproda već u januaru? Neka se g-din Đurić i ekipa kojom je okružen zapita, koliko će svi ovi klinci (Marković, Ninković, Jojić, Mitrović...) vredeti za dve ili tri godine i ono što je još važnije kakva bi to ekipa bila da izgura tri - četiri sezone na okupu? Nažalost, mislim da Đura i ekipa nemaju ovakvu viziju Partizana. U svakom slučaju, svaka čast momci!!

KODAR78

pre 11 godina

Nemate sta i kome da se izvinjavate posle ovakve muske igre, ponosni smo na vas, lepo je veceras biti grobar i posle poraza. Samo da se ovako nastavi da ekipa ostane na okupu sto duze a dace bog docice i rezultati nadajmo se vec u sledecem kolu protiv istog protivnika, napunimo stadion i budimo uz ove mlade momke koji su pokazali da mogu ravnopravno da se nose i sa dojucerasnjim prvakom Evrope.

Milos

pre 11 godina

Pa dobro mu je rekao Zaneti oni idu dalje mi ne idemo nigde.Inace Lazar Markovic je isti ko Mesi samo nema sut ko mesi ne daje golove ko Mesi ne dribla ko Mesi NIJE brz ko Mesi.....inace sve ostalo ko Mesi.Kako ih mozete samo porediti nije mi jasno uopste

no

pre 11 godina

Najjače mi je ovo "pokazali smo karakter". Po čemu? Je l' zna ovaj golman šta je time hteo da kaže ili je to čuo na konferencijama za štampu pa i on rekao?

defender

pre 11 godina

E kako se smorio Palasio kad uđe ona tralja. A lepo gađao golmana (kako beše ime?)... Sad im onako matorim ne gine borba na dva fronta, a nemaju snage ni za seriju A. Pazi, Zaneti je 21 (dvadeset jednu) godinu stariju od Markeca!
Sprdnja. A mi se primili...

mateja kezman

pre 11 godina

NIje problem sto si ti promasio zicer, nego sto Partizan nema spica koji ume da da zicer... Stefan Scepovic i njegove vratolomije, Zabija koji cele godine nije dosao ni u situaciju da promasi zicer, Marko Scepovic kome treba bar jos 3 meseca da se vrati u takmicarski ritam i ti... od vas cetvorice ne moze ni jedan Nemanja Nikolic da se napravi... na zalost... Jedina svetla tacka je Mitrovic, koga da nije bilo u Norveskoj mi bi juce samo basket gledali...

Komanchero

pre 11 godina

Ne sećam se da je Lazar Marković ikada postigao neki važan gol za Partizan, neka me neko ispravi ako grešim. Mislim da je on izvikan igrač i da se uplašio kad je izbio sam pred golmana. Srce mu je sišlo u pete. Treba mao poraditi na psihološkom planu.

Bob Sent Kler

pre 11 godina

Sinoc sam mnogo bio besan i gomilu uvredljivih reci sam sasuo u TV a uputio ih Lazaru. Sad sam se malo ohladio i nisam ponosan na sebe, mlad si, to je tacno, ali ako želiš da postaneš neko šutni tu prokletu loptu! Časnije je da je završila pod oblake nego onako! Šutni je najjače što možeš, kasnije će ti biti manje žao! I svaka čast za igru od sinoć, obećavajuće.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Stevan Jovetic,Lazar Markovic,koji bi to tandem bio.Pa na sredini Vukcevic,takodje da je tu Nastasic,Savic,da je tu Diarra ! Ma ne smem ni da zamislim tu ekipu ! Partizan je zlato sa svojim omladincima,zlato ! Samo fale zapadnoevropski strucnjaci da treniraju te igrace u omladincima i mi bi razbijali sve zivo,ubedjen sam.Secam se da sam pre 5 godina gledao omladince Partizana i Barselone u Zemunelu,bilo je 4:1 za Partizan ! E sad,gde su oni,a gde smo mi ! To je samo zbog strucnjaka !

Boško

pre 11 godina

Nemaš zbog čega da se izvinjavaš, dešava se i mnogo iskusnijim i kvalitetnijim igračima. Klinac ima tek 18 godina. Sinoć niste imali sreće, kao i mi protiv Bordoa, ali šta je tu je. Surove su evropske lekcije. Pozdrav od delije!

Dodaj

pre 11 godina

Utakmica odigrana korektno i borbeno.Lazar ispred svih po utisku koji je ostavio.Promašaji se dešavaju svima pa i njemu.Ono što mi najteže pada uvek a tako i sinoć(mada nisam ponovo pogledao) je kada umesto pasa za siguran gol igrač odluči da šutne.

Zak

pre 11 godina

Dugo Partizan nije odigrao ovakav mec na evrosceni, kod Stanojevica se recimo ne secam ovakvog. Vermez pokazao da ima njuh za evroutakmice, valjda je trenerski sazreo. Ne verujem sta pisem! Kad Kasano moze da promasi PRAZAN gol iz STAVA, moze i Markovicu HANDANOVIC da ODBRANI sut iz TRKA.

Onaj

pre 11 godina

Pre neki mesec Zvezda sada i Partizan. Jedna dobra utakmica protiv trece, nemotivisane, postave nekog velikog kluba ne znaci da je nas fudbal na dobrom putu. Naprotiv na ocajnom je. I Zvezda i Partizan hteli mi to da priznamo ili ne, ispali bi iz druge Italijanske lige.

Mile

pre 11 godina

@qqlele "Sećam se Divca i njegovih "koraka" protiv tadašnjeg Sovjetskog Saveza i trojke koja je kao kazna usledila i dovela do našeg poraza. I tada je bilo onih koji su imali svašta ružno da kažu o Vladi. Međutim, on je iz svega toga izašao mnogo jači i postao to što je postao ..."

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije?

Звездаш

pre 11 godina

Е овакав фудбал се цени што је играо Партизан!
Покажеш жабарима у самом старту зубе и улије им се несигурност у редовима Интера!
Овако ако одиграју у Београду,угазиће Интер!!!
и ово треба свим клубовима пример да буде када се иде на страну како треба мушки ући у игру!
оно је синоћ била права екипа и свака част момци још једном!

Barjaktar

pre 11 godina

Ma ljudi, momce je dominiralo......prolazio je pored igraca intera ko da ima WRC motor u sebi......svaka cast KLINJO....Leti visoko!!!!!

daki

pre 11 godina

sta se izvinjavas? odmah po dolasku u bg idi na stadion i ako treba 2 dana bez prestanka vezbaj osnovu fudbala! igra jedan na jedan sa golmanom i pokusaj,molim te,da sutnes u gol! vezbaj,vezbaj kad ne znas kako gol da das! ne trosi snagu na izvinjavanje,nego lepo sa cika crnim na stadion,pa sutni 100000 puta dok ne naucis!

samo hrabro

pre 11 godina

Nema sta da se lazar da se izvinjava, partizanovim navijacima ima da se izvinini nemanja tomic za ko zna koju utakmicu u kontinuitetu igra mlako, plasljivo tipicno za alibi igraca, nigdje ga nije bilo na terenu, jedino sto je pokusao je glupavi bicikl u mjestu koji ne prolazi u super ligi, on kao jedan od iskusnijih je trebao preuzeti odgovornost na ovoj utakmici ali on nema snage za to jer nije kvalitetan igrac, svaki duel u koji ulazi neca tomic prvo misli na svoje noge i ulazi u duel kao djevojcica. ajde neka mi neko kaze koju je utakmicu neca tomic odigrao sem one sa amaterima sa malte, meni nije jasno cime je on zasluzio povjerenje trenera, miljkovic je los ali makar ulazi u duele, probija se grijesi ali se trudi, medo i lola malo pogubljeni na sredini ali se bore, sale ko sale kapiten, pa i mladi jojic udje u duel, udje u sansu, a tomic tomic nista i to veliko nista vec dugo.

Igrači iz turšije

pre 11 godina

Zašto izvinjenje? Pa nisi valjda namerno, jer izvinjenje je samo onda na mestu. Bolje da se izvinjavaju Volkov, Kamara i Tomić zbog indolentnosti a najbolje Trener jer je on za sve kriv.

grujke

pre 11 godina

Ja mu ne zameram sto nije dao gol nego sto nije asistirao igracu koji se nalazio u sredini,time je pokazao da mu je bilo vaznije da on da gol nego da PFC pobedi,zato Vermeze nauci igrace da im rezultat kluba bude vazniji od njihove licne promocije

Nisam navijač Partizana

pre 11 godina

Ne treba pljuvati po momku, bio je ubedljivo najbolji i najopasniji igrač Partizana na terenu. Ima veliki talenat, dobru tehniku i strašno ubrzanje kojim lako, u par koraka, prolazi fizički dominantije igrače - ko je gledao utakmicu protiv Belgije, mogao je da se uveri. Samo da ga zaobiđu povrede, i poradi malo na snazi, biće vrhunski igrač, čemu će doprineti i prelazak u neki veći klub, i treniranje sa ozbiljnijom ekipom i stručnim štabom. Samo napred momak

nikola

pre 11 godina

nebi da umanjujem "uspeh" Partizana,al realno,ove godine Inter nije neka velesila... i ako uzmemo u obzir da je splitski Hajduk razvalio Intera na Meaci 2:0 sa malo mladjom ekipom nego sto e Partizanova i da su na Meaci oni cipelići Vaslui odigrali 2:2,onda mislim da je sve jasno...nadam se da ce biti bolje...

Vlada

pre 11 godina

Ajde lozite se na Markovica, igraca koji je daleko od vrhunske klase, hteli vi to da priznate ili ne... Sterling npr. je izmislio fudbal za Markovica! Lozite se da ste za malo pobedili Inter, koji Inter?? Inter bez Snajdera, Samuela, Nagamota, Kivua, Ranokije, Gargana, Stankovica, Zaneti i Milito ulaze sa klupe, jel to inter kojeg ste za malo pobedili veliki poznavaoci fudbala...??

Rodja

pre 11 godina

Svaka cast momce, svaka cast treneru, svaka cast za igru Partizana. to sto sam video i gledao bio je jedan sasvim novi Partizan, Partizan koji obecava u daljim takmicenjima. Od mene laika imate punu podrsku.... samo napred i bez respekta.... jer sta to znaci MI POSTUJEMO PROTIVNIKA

Мали Гробар из краја

pre 11 godina

Бољи Партизан нисам гледао у задњих 5 година, свака част играчима, вратиће нам се ово кад тад, сви на ЈНА следећи пут!

Mija

pre 11 godina

Pa daj gol,covece,daj gol,da li je moguce da odande ne mozes da ga das?! Ma kome treba tvoje izvinjenje,kome treba "idemo dalje",gde,bre,da idemo kad ne mozemo da damo gol sa 7 metara,bre,gdeee?!

boki

pre 11 godina

Mi smo mladi i neiskusni. Nismo imali srece. Izvucicemo pouke.Visoka je trava... dajte smislite nesta originalnije, bar se potrudite da naucite jos neku frazu.I sta znaci to izvinjavanje ko uvede tu glupost? Kao inace dajem ovakve golove ko od sale, cepam mreze, al eto danas promasih, ne znam shta mi je bilo pa se izvinjavam tra la la...

dragovic

pre 11 godina

nema veze,glavu gore i daj ga na derbiju...vidis da im se u komentarima vidi ogroman strah zbog nase igre,preplaseni su i znaju da im sledi isto ko i u novembru prosle godine...
p.s.ono je bilo najbolje navijanje nekih nasih navijaca u evropi u zadnjih 10 godina...

Komanchero

pre 11 godina

Ne sećam se da je Lazar Marković ikada postigao neki važan gol za Partizan, neka me neko ispravi ako grešim. Mislim da je on izvikan igrač i da se uplašio kad je izbio sam pred golmana. Srce mu je sišlo u pete. Treba mao poraditi na psihološkom planu.

defender

pre 11 godina

E kako se smorio Palasio kad uđe ona tralja. A lepo gađao golmana (kako beše ime?)... Sad im onako matorim ne gine borba na dva fronta, a nemaju snage ni za seriju A. Pazi, Zaneti je 21 (dvadeset jednu) godinu stariju od Markeca!
Sprdnja. A mi se primili...

tropa

pre 11 godina

Imao si gomilu prilika da treses mreze, do sada!

Valjda ces shvatiti koliko je i nama znacio tvoj "nonsalantni" sut u golmana pred kraj. Jel to rasni napadac?

Ili jesi ili nisi, nema tu izvinjavanja...

Milos

pre 11 godina

Pa dobro mu je rekao Zaneti oni idu dalje mi ne idemo nigde.Inace Lazar Markovic je isti ko Mesi samo nema sut ko mesi ne daje golove ko Mesi ne dribla ko Mesi NIJE brz ko Mesi.....inace sve ostalo ko Mesi.Kako ih mozete samo porediti nije mi jasno uopste

Aleksa

pre 11 godina

"Ne preterujem kad kazem da je mali brzi sa loptom i od ronalda i mesija..."
(neklete, 25. oktobar 2012 22:07)
Preporučujem (+82)
Ne preporučujem (-8)

Preterujes. Debelo. Mali jeste brz, videlo se da "moze kada hoce", ali nije nigde ni blizu navedenih vrhunskih fudbalera. Nemojmo se zanositi.

Tetreb

pre 11 godina

Celo vece citam lose komentare o Markovicu. A da su igrali "glavni" napadaci, "pojacanja," Scepovici i Zubija, ne bi uopste ni dosli do ovih sansi sto smo imali. Podrska Markovicu, samo nastavi da se trudis i ostavljas srce na terenu kao i do sada i bar od mene neces imati nikakvih zamerki

fenomen

pre 11 godina

Sve si mi "zivce pokido" sa onom stativom i ovim neiskoriscenim zicerom. Nemoj da mi se izvinjavas nego mi lepo posalji 1% od tvog sledeceg transfera. Jedino tako prihvatam izvinjenje.
Poz...

Forever PFC

pre 11 godina

Ne zelim da nipodastavam dobro odigranu utakmicu Partizana, ali Inter osim imena nema vise nista, sto se vidi iz aviona! Lazare nije problem sto si promasio zicer protiv Intera, problem je sto konstantno masis!!!

B9

pre 11 godina

Evo i ja se tebi izvinjavam zbog ovih pljuvača malodušnih,koji ne mogu da shvate poentu,kolika je čast voleti Partizan a pobeda i poraza će uvek biti

Vanja

pre 11 godina

Nema potrebe da se izvinjavas ,kada si pogodio stativu dao si nadu svim navijacima da Partizan nesto ipak moze protiv Intera. Fenomenalno si odigrao utakmicu kao i svi ostali, bravo i za grobare. PARTIZAN!

Vlada

pre 11 godina

Ajde lozite se na Markovica, igraca koji je daleko od vrhunske klase, hteli vi to da priznate ili ne... Sterling npr. je izmislio fudbal za Markovica! Lozite se da ste za malo pobedili Inter, koji Inter?? Inter bez Snajdera, Samuela, Nagamota, Kivua, Ranokije, Gargana, Stankovica, Zaneti i Milito ulaze sa klupe, jel to inter kojeg ste za malo pobedili veliki poznavaoci fudbala...??

Milan

pre 11 godina

Treba da se izvinjavas samo ako:
- nisi dao sve od sebe u svakoj situaciji
- ako si izlazio, pijancio, kockao se u prethodnom periodu
- ako si dolazio umoran na treninge zbog gore navedenih stvari
- ako si uobrazio da si postao igracina
- ako ne osecas Partizan kao jedini klub na svetu
- ako postujes nasu upravu
- ako ne postujes trenera i saigrace

Za sve ostalo nema potrebe da se izvinjavas, daces ga drugi put, pa promasaji su sastavni deo fudbala

DomiNIrAJ

pre 11 godina

Markec i pored promasaja si bio najbolji, jedini koji je ugrozavao gol Intera. Svaka cast svima na borbenoj i hrabroj igri... Dzigi je morao da dobije sansu ako ne od starta onda bar pre Jojica!!!!!

grobar

pre 11 godina

nema izvinjena!!! bravo majstore odlicna utakmica!!
samo napred sledeci put ces ga dati znamo to svi!!!
samo tako nastavite i u bg-u i u svim sledecim utakmicama!!1
napred partizan!!!

neklete

pre 11 godina

Decko nema sta da se izvinjavas, nego posle svakog treninga da ostajes jos sat vremena ako treba i vezbas 1 na 1 sa golmanom.
Ovo ti je 50-i ovakav promasaj za godinu dana.
Moras bre mnogo hrabrije, evo vec godinu dana te gledam i tacno znam kad izadjes sam pred golmana da nema nsita, jednostavno uzentas se nacisto, odseku ti se noge.
I ne plasi se prostora, vidis da ne moze niko da te stigne.
Ne preterujem kad kazem da je mali brzi sa loptom i od ronalda i mesija, samo mora bre mnogo hrabrije da juri ka golu i na odbranu.
I onaj Mitrovic mi deluje ko da ga boli uvo za sve.
Neverovatno kako klinci od 18 godina umesto da grizu jos vise, rade sve suprotno.

no

pre 11 godina

Najjače mi je ovo "pokazali smo karakter". Po čemu? Je l' zna ovaj golman šta je time hteo da kaže ili je to čuo na konferencijama za štampu pa i on rekao?

Aligator

pre 11 godina

Pljuvaci iz stolice i delije sa maskama navijaca Partizana realno odavno nisam video da je Partizan ovako dobro odigrao na prvu loptu bez straha sa malo gresaka protiv tima koji je 20 ili 30 puta skuplji u gostima i nije mi zao sto smo izgubili na ovakav nacin a komsije malo uhvatila prpa koliko vidim...

telegraf

pre 11 godina

Lazare, odigrao si sjajno. Nikome ne treba da se izvinjavas. Sa 18 godina ubedljivo najbolji igrac na terenu. Sad nije htela u gol ali ce ti se vratiti kad tad. Vi koji pljujete Lazara razmislite malo kako bismo izgledali bez njega.

vlada-so

pre 11 godina

nesrećno smo izgubili ali će kasa posle jučerašnjeg maestralnog nastupa markovića biti punija bar za par miliona.i da ne zaboravim mitrovića,on je zver i odavno se na našoj sceni nije pojavio takav centarfor,treba ga što više forsirati da bi sutra mogao da se nosi sa raznim pepeima,terijima i ostalim bučerima.
p.s.ne treba da se izvinjavate,dali ste sebe na terenu i navijači to cene i poštuju.

Danilo

pre 11 godina

Još prošle godine kada je bio u najvećeoj krizi,pisao sam za njega da je verovatno najveći talenat našeg fudbala poslednjih nekoliko godina.
Ko prati i voli fudbal-vidi takve talente iz aviona.
Način na koji je večeras ovaj klinac prolazio pored veterana Intera i dolazio u šanse samo pokazuje da je reč o talentu evropskih razmera.
Uživajmo dok je ovde,za neki mesec gledaćemo ga u nekom gigantu...

Grobar_

pre 11 godina

Vi koji posle ovakvog meca i protivnika sa 100 puta vecim budzetom od naseg iznosite kritike , zaboravite PARTIZAN I pocnite da navijate na primer za Novi Pazar! SVAKA CAST IGRACIMA I NAVIJACIMA,VOLIM PARTIZAN

*-*

pre 11 godina

Ako ovi sto pljuju Lazara nisu Zvezdasi koji se predstavljaju kao Grobari onda nesto nije u redu... Markec je ubedljivo bio najbolji nas igrac sinoc. U pojedinim trenucima sam mislio da je Mesi na terenu, prolazio je pored igraca koji vrede desetine miliona evra kao pored petlica!

Nemanja

pre 11 godina

Zašto se izvinjava?
Odlično je odigrao utakmicu, a u dve šanse zaista nije imao sreće.
U prvoj šansi izgledao je kao Mesijev klon, ulazak sa krila u šesnaest, munjevit dribling i šut iz kolena i nažalost stativa.
U drugoj šansi je dobro istrčao kontru, otvorio se i šutnuo pored golmana koji je na neverovatan, majstorski način intervenisao i spasio Inter.
Lazare, svaka čast na partiji na Meaci!

Shearer

pre 11 godina

Kako vas nije sramota da napadate Markovića!!! Dečko je odigrao vrhunski. Pa šta, nije iskoristio šansu. On je onu prvu sam stvorio,i šutirao vrhunski. Koliko puta se vraćao u odbranu, koliko puta je protnuo loptu kroz noge Interovim igračima i iznudio prekšaja. Za mene su Petrović, Ostojić, Ivanov, Ilić, Kamara, Marković i Mitrović odigrali vrhunski, Smiljanić i Tomić bili su prosek dok su Miljković i Volkov bili očajni. Nadam se da će Pauljević i Lazevski nastupiti u BG protiv Intera pošto ova dvojica kao da se plaše da ugroze gol protivnika. Večeras smo igrali sa 8 igrača i golmanom.

357

pre 11 godina

Odigrao odlicno celu utakmicu, ali sta da se kaze posle takvog promasaja u tako bitnoj utakmici... Koliko god da si mlad i neiskusan kad se izadje 1 na 1 sa golmanom tu nema promasaja. N e bi ni toliko bolelo da nisu u sledecem napadu dali gol!

stevan

pre 11 godina

Dosta sa pljuvanjem decka, sigurno bi on sam najvise voleo da je postigao taj gol, ali nazalost nije. Partizan je veceras odigrao sasvim solidno ako se uzmu u obzir i one prve dve utakmice. Vidi se da je timu potrebno iskustvo koje nazalost nikad nece steci u nasoj ligi. Godisnje se odigraju 2-3 velike utakmice, i u tim mecevima vise ima koskanja i incidenata nego samog fudbala (pricam o mecevima sa Zvezdom)
Potrebna nam je Balkanska liga i to se iz aviona vidi...mozda ne za pocetak sa Hrvatskim klubovima, ali neku kup-ligu sa Bugarima, Rumunima, Grcima...bi nam dosla kao kec na deset.

Aligator

pre 11 godina

On je klinac od 18 godina i ako on treba da nam bude nosilac ekipe onda treba da ugasimo fudbal mali je pokazao da zna da igra fudbal i to ne moze niti jedan zvezdas da mu ospori moze samo da se nervira..

nikola

pre 11 godina

nebi da umanjujem "uspeh" Partizana,al realno,ove godine Inter nije neka velesila... i ako uzmemo u obzir da je splitski Hajduk razvalio Intera na Meaci 2:0 sa malo mladjom ekipom nego sto e Partizanova i da su na Meaci oni cipelići Vaslui odigrali 2:2,onda mislim da je sve jasno...nadam se da ce biti bolje...

Top Wash

pre 11 godina

Lazaru puna podrska!!! Iako nije dao gol odigrao je vise nego odlicnu utakmicu i bio nas najbolji i najopasniji igrac i potvrdio ogroman talenat i potencijal. Kazu promasio sa 7m ali je da bi dosao u tu sansu pretrco 70 istih. Ipak je on klinac, 94god, srednjoskolac, vreme radi za njega, da ostane normalan u pogledu nekih nefudbalskih stvari i potpuno se posveti treningu i fudbalu uveren sam da ce u buducnosti biti igrac svetske klase i lider reprezentacije (nazolst ne i partizana jer verujem da ce ga prodati u junauaru ili na leto).

fukare tz

pre 11 godina

gledao sam utakmicu partizan napokon lici na ekipu nesretno su izgubili,stavise navijac sam intera markovic se veceras PRODAO kako je dobro igrao a vi nastavite pljuvat sve redom niko i nista vam nevalja

niski kartel

pre 11 godina

Lazar ima 18 godina,ejjj treba igrati jos dve godine da bi bio igrac koji ima tek 20!!!Decko ce igrati za neki od najboljih klubova Evrope,a ovi iz Partizana ce podeliti pare od njega,bruka!!!!

ivan kg

pre 11 godina

Markec sve je ok, realno navise problema je pravio Interu, nisu mogli da ga stignu ni motor da su imali u nogama. Handanovic je dobar golman, sacekao te, nekad se da gol i iz slabijeg suta nego sto je ovaj bio. A vi pljuvaci da cutite, zavist usmerite na drugu stranu, ovaj momak ima 18 godina i ima sve predispozicije da bude vrhunski fudbaler

moma

pre 11 godina

Vi sto kritikujete Markovica setite se kakvu je sansu propustio Kasano,Markovicu samo napred sve ce to doci na svoje mesto najbolji si u drzavi.......

Живорад партиота

pre 11 godina

Због чега се овај момак извињава? Па одлично је играо и показао да је посебан таленат. Када фудбалер зна све оно што је он показао, реализација може да се научи појачаним тренингом.
Наиме, шпиц играч мора да буде јак и брз. Значи физички изнад просека а то се добија тренингом.

MDN

pre 11 godina

Hvala ti Lazo sto sam se posle duze vremena osetio kao da gledam KK Partizan.Poraz protiv velikana,ali nakon krvave i sjajne borbe.Bravo momci,kad se ovako borite mozete uvek da izgubite,jer cemo znati da ste dali svoj maksimum.I tada cu Partizane znaj da te volim ja!

KODAR78

pre 11 godina

Nemate sta i kome da se izvinjavate posle ovakve muske igre, ponosni smo na vas, lepo je veceras biti grobar i posle poraza. Samo da se ovako nastavi da ekipa ostane na okupu sto duze a dace bog docice i rezultati nadajmo se vec u sledecem kolu protiv istog protivnika, napunimo stadion i budimo uz ove mlade momke koji su pokazali da mogu ravnopravno da se nose i sa dojucerasnjim prvakom Evrope.

Republika Srpska

pre 11 godina

Nemamo ti sta oprostiti, odigrao si maestralno, mogao je i Inter prije tvoje prilike postici bar 2 pogotka...Samo naprijed, glavu gore i postani veliki igrac, a iznad svega pobjednik!

daki

pre 11 godina

sta se izvinjavas? odmah po dolasku u bg idi na stadion i ako treba 2 dana bez prestanka vezbaj osnovu fudbala! igra jedan na jedan sa golmanom i pokusaj,molim te,da sutnes u gol! vezbaj,vezbaj kad ne znas kako gol da das! ne trosi snagu na izvinjavanje,nego lepo sa cika crnim na stadion,pa sutni 100000 puta dok ne naucis!

majstor

pre 11 godina

E moj sinko, ovo ti je peti promašeni zicer 1 na 1 od starta sezone. Posle treninga minimum 20 ponavljanja ti i Radiša sami 1 na 1. Prosek MORA da ti bude 16/20. Prosto je tako.

mikicar

pre 11 godina

Nemas ti sta da se izvinjavas, nisi ti kriv sto nemas jake utakmice u nogama kao drugi klinci po Evropi. Odigrao si odlicno, da nije tebe bilo ne bismo ni imali nekih sansi u napadu. Samo nastavi tako, nemoj da klones duhom.

Aca...

pre 11 godina

Ocelaveh bre pored one tvoje stative i onog nesrecnog 88-og minuta! :) Samo napred, gore glavu i da im zavuces bar dva komada za dve nedelje i sve ti je oprosteno! :D

qqlele

pre 11 godina

Ne brini Markec, izvinjenje prihvaćeno!!! Sećam se Divca i njegovih "koraka" protiv tadašnjeg Sovjetskog Saveza i trojke koja je kao kazna usledila i dovela do našeg poraza. I tada je bilo onih koji su imali svašta ružno da kažu o Vladi. Međutim, on je iz svega toga izašao mnogo jači i postao to što je postao i imao karijeru za divljenje. Siguran sam da će i Markes imati sličnu sudbinu. Momci su odigrali fenomenalno i svaka im čast na tome. Sada bi Uprava (akoje uopšte imamo) trebala da odluči. Da li će kao KK Partizan da zadrži ove momke naredne sezone (jer sam ubeđen da će KK sa dečurlijom koju imamo da gazi i po Evropi sledeće godine, ne samo po lokalu) ili će sve ove klince, po starom običaju da rasproda već u januaru? Neka se g-din Đurić i ekipa kojom je okružen zapita, koliko će svi ovi klinci (Marković, Ninković, Jojić, Mitrović...) vredeti za dve ili tri godine i ono što je još važnije kakva bi to ekipa bila da izgura tri - četiri sezone na okupu? Nažalost, mislim da Đura i ekipa nemaju ovakvu viziju Partizana. U svakom slučaju, svaka čast momci!!

Kokos

pre 11 godina

Dečko ima samo 18 godina, pokazao je sinoć vanserijskui talenat i bio najbolji igrač na terenu u jednoj jakoj evropskoj utakmici, protiv jedne od najboljih ekipa italijanske Serije A.Samo zlonamjerni mogu da kritikuju dečka i pričaju kako nije dao gol u nijednoj važnoj utakmici. A koliko on to važnih utakmica ima iza sebe, pa on ima samo 18 godina. Mnogi sa toliko godina ne umiju pošteno ni nos da obrišu, a Marković je bez pardona odigrao sjajnu utakmicu, dav je dao gol sada bi svi pričali o geniju. Biće golova i pobjeda, napraviće Marković veliku karijeru, samo naprijed dječaće!!!

Onaj

pre 11 godina

Pre neki mesec Zvezda sada i Partizan. Jedna dobra utakmica protiv trece, nemotivisane, postave nekog velikog kluba ne znaci da je nas fudbal na dobrom putu. Naprotiv na ocajnom je. I Zvezda i Partizan hteli mi to da priznamo ili ne, ispali bi iz druge Italijanske lige.

mateja kezman

pre 11 godina

NIje problem sto si ti promasio zicer, nego sto Partizan nema spica koji ume da da zicer... Stefan Scepovic i njegove vratolomije, Zabija koji cele godine nije dosao ni u situaciju da promasi zicer, Marko Scepovic kome treba bar jos 3 meseca da se vrati u takmicarski ritam i ti... od vas cetvorice ne moze ni jedan Nemanja Nikolic da se napravi... na zalost... Jedina svetla tacka je Mitrovic, koga da nije bilo u Norveskoj mi bi juce samo basket gledali...

Pele

pre 11 godina

Kakvo izvinjenje, realno, najbolji na terenu, u gomili situacija izneo loptu ispred naseg gola i otvorio kontru. I kod sanse je prethodno isprintao dobrih 50 metara i napravio visak. To su neke stvari koje se retko vidjaju u nasem fudbalu. A sto se tice realizacije, primetan veliki strah. Neko treba da poradi na tome sa tim deckom, mada nazalost, s obzirom na to kakvi ljudi rade sa njim, moze samo da ocekuje jos veci pritisak.

galtar

pre 11 godina

ja kao delija cestitam momcima na jucerasnjoj utakmici,pogotovo malom markovicu i mitrovicu. ali zajednicka greska je dizanje nasih klinaca u nebesa,mi lazovica,vi markovica, koji odigraju samo dobro evropske tekme,a onda ih nema nigde u nasoj nikakvoj ligi. treba oni jos mnogo da treniraju,i na treningu i posle njega,da bi postali svetski igraci. naravno tu su lukic i djuric. da ih prodaju par godina pre vremena da uzmu sebi neku kintu

Igrači iz turšije

pre 11 godina

Zašto izvinjenje? Pa nisi valjda namerno, jer izvinjenje je samo onda na mestu. Bolje da se izvinjavaju Volkov, Kamara i Tomić zbog indolentnosti a najbolje Trener jer je on za sve kriv.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Stevan Jovetic,Lazar Markovic,koji bi to tandem bio.Pa na sredini Vukcevic,takodje da je tu Nastasic,Savic,da je tu Diarra ! Ma ne smem ni da zamislim tu ekipu ! Partizan je zlato sa svojim omladincima,zlato ! Samo fale zapadnoevropski strucnjaci da treniraju te igrace u omladincima i mi bi razbijali sve zivo,ubedjen sam.Secam se da sam pre 5 godina gledao omladince Partizana i Barselone u Zemunelu,bilo je 4:1 za Partizan ! E sad,gde su oni,a gde smo mi ! To je samo zbog strucnjaka !

SveU16

pre 11 godina

Nema izvinjavanja, nema uopšte priče o promašenim šansama, neuspelim driblinzima itd. To je za luzere. Treba da ostaneš posle treninga i da šutiraš hiljade puta iz svih mogućih situacija, pošto vidim da na treningu to ne radite ni vi ni ovi moji. To radi i C. Ronaldo i Mesi, a radio je nekad i Dražen Petrović.

samo hrabro

pre 11 godina

Nema sta da se lazar da se izvinjava, partizanovim navijacima ima da se izvinini nemanja tomic za ko zna koju utakmicu u kontinuitetu igra mlako, plasljivo tipicno za alibi igraca, nigdje ga nije bilo na terenu, jedino sto je pokusao je glupavi bicikl u mjestu koji ne prolazi u super ligi, on kao jedan od iskusnijih je trebao preuzeti odgovornost na ovoj utakmici ali on nema snage za to jer nije kvalitetan igrac, svaki duel u koji ulazi neca tomic prvo misli na svoje noge i ulazi u duel kao djevojcica. ajde neka mi neko kaze koju je utakmicu neca tomic odigrao sem one sa amaterima sa malte, meni nije jasno cime je on zasluzio povjerenje trenera, miljkovic je los ali makar ulazi u duele, probija se grijesi ali se trudi, medo i lola malo pogubljeni na sredini ali se bore, sale ko sale kapiten, pa i mladi jojic udje u duel, udje u sansu, a tomic tomic nista i to veliko nista vec dugo.

Mile

pre 11 godina

@qqlele "Sećam se Divca i njegovih "koraka" protiv tadašnjeg Sovjetskog Saveza i trojke koja je kao kazna usledila i dovela do našeg poraza. I tada je bilo onih koji su imali svašta ružno da kažu o Vladi. Međutim, on je iz svega toga izašao mnogo jači i postao to što je postao ..."

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije?

Zak

pre 11 godina

Dugo Partizan nije odigrao ovakav mec na evrosceni, kod Stanojevica se recimo ne secam ovakvog. Vermez pokazao da ima njuh za evroutakmice, valjda je trenerski sazreo. Ne verujem sta pisem! Kad Kasano moze da promasi PRAZAN gol iz STAVA, moze i Markovicu HANDANOVIC da ODBRANI sut iz TRKA.

Bob Sent Kler

pre 11 godina

Sinoc sam mnogo bio besan i gomilu uvredljivih reci sam sasuo u TV a uputio ih Lazaru. Sad sam se malo ohladio i nisam ponosan na sebe, mlad si, to je tacno, ali ako želiš da postaneš neko šutni tu prokletu loptu! Časnije je da je završila pod oblake nego onako! Šutni je najjače što možeš, kasnije će ti biti manje žao! I svaka čast za igru od sinoć, obećavajuće.

Dodaj

pre 11 godina

Utakmica odigrana korektno i borbeno.Lazar ispred svih po utisku koji je ostavio.Promašaji se dešavaju svima pa i njemu.Ono što mi najteže pada uvek a tako i sinoć(mada nisam ponovo pogledao) je kada umesto pasa za siguran gol igrač odluči da šutne.

grujke

pre 11 godina

Ja mu ne zameram sto nije dao gol nego sto nije asistirao igracu koji se nalazio u sredini,time je pokazao da mu je bilo vaznije da on da gol nego da PFC pobedi,zato Vermeze nauci igrace da im rezultat kluba bude vazniji od njihove licne promocije

Звездаш

pre 11 godina

Е овакав фудбал се цени што је играо Партизан!
Покажеш жабарима у самом старту зубе и улије им се несигурност у редовима Интера!
Овако ако одиграју у Београду,угазиће Интер!!!
и ово треба свим клубовима пример да буде када се иде на страну како треба мушки ући у игру!
оно је синоћ била права екипа и свака част момци још једном!

Nisam navijač Partizana

pre 11 godina

Ne treba pljuvati po momku, bio je ubedljivo najbolji i najopasniji igrač Partizana na terenu. Ima veliki talenat, dobru tehniku i strašno ubrzanje kojim lako, u par koraka, prolazi fizički dominantije igrače - ko je gledao utakmicu protiv Belgije, mogao je da se uveri. Samo da ga zaobiđu povrede, i poradi malo na snazi, biće vrhunski igrač, čemu će doprineti i prelazak u neki veći klub, i treniranje sa ozbiljnijom ekipom i stručnim štabom. Samo napred momak

Boško

pre 11 godina

Nemaš zbog čega da se izvinjavaš, dešava se i mnogo iskusnijim i kvalitetnijim igračima. Klinac ima tek 18 godina. Sinoć niste imali sreće, kao i mi protiv Bordoa, ali šta je tu je. Surove su evropske lekcije. Pozdrav od delije!

Barjaktar

pre 11 godina

Ma ljudi, momce je dominiralo......prolazio je pored igraca intera ko da ima WRC motor u sebi......svaka cast KLINJO....Leti visoko!!!!!

Rodja

pre 11 godina

Svaka cast momce, svaka cast treneru, svaka cast za igru Partizana. to sto sam video i gledao bio je jedan sasvim novi Partizan, Partizan koji obecava u daljim takmicenjima. Od mene laika imate punu podrsku.... samo napred i bez respekta.... jer sta to znaci MI POSTUJEMO PROTIVNIKA

Мали Гробар из краја

pre 11 godina

Бољи Партизан нисам гледао у задњих 5 година, свака част играчима, вратиће нам се ово кад тад, сви на ЈНА следећи пут!